Pigmentloze vlekjes op penis

 • #1

  Ik heb nu net ontdekt dat ik sinds kort (waarschijnlijk echt nog geen week) 2 klein lichte vlekjes heb op mijn penis, de huidskleur van mijn penis is ietwat donkerder dan de rest van mijn lichaam (ik zon echter nooit naakt ofzo maar misschien heeft t wel andere reden, maar is altijd al zo geweest) en nu heb ik 2 vlekjes ter grootte van een erwt ofzo die de huidskleur hebben van de rest van mijn lichaam ik heb al iets opgezocht, misschien dat het vitiligo is?

  weet iemand wat te doen, ik vind het erg moeilijk hiermee naar de dokter te gaan en hoop dat het niets ernstigs is misschien moet ik kijken of het zichzelf weer rechtzet maar mooier vind ik het in ieder geval niet

  Reageer
  #2

  Heb je onbeschermd seksueel contact gehad? Is het nodig te denken aan een SOA? Zo niet, dan zou het vitiligo kunnen zijn, maar een veel meer voor de hand liggende diagnose is wat vergrote talgklieren die zich ontwikkelen bij een volwassen wordende jongeman. Op basis van een fotograficshe afbeelding zouden we meer informatie kunnen geven.

  Reageer
  #3

  Ik ben dus 19 dus qua leeftijd zou dat misschien kunnen ik zal kijken of ik het kan verduidelijk dus ik reageer binnekort nogmaals, ik heb echter al ongeveer 2 jaar een seksloos leven, ik weet dat sommige SOA´s zich later uiten maar er zijn voor de rest compleet geen klachten, ik voel geen irritatie/droogte/gevoeligheid het is gewoon puur de huidskleur.

  Reageer
Reageer op: Pigmentloze vlekjes op penis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief