bult met piepklein gaatje erin…

 • #1

  beste mensen,

  sinds 2 weken heb ik een bultje op mijn "gereedschap" ongeveer aan de zijkant en dan net voor het begin van de stam zeg maar . het begon als een rare bult zonder wit puntje of iets , ik heb dit geprobeerd uit te knijpen daar kwam toen veel vocht en bloed uit , ik ben ook al naar de dokter geweest en heb een antibiotica zalf gekregen, ik smeer dat nu al een week maar ik heb het idee dat het niet kleiner wordt ofzo. weet iemand wat het is ? of heeft iemand dit ook wel eens gehad, ik heb al het halve forum afgespeurd naar iets vergelijkends maar niets gevonden , dus kom niet met lees dit of dat .

  Reageer
  #2

  De huisarts heeft medicatie voorgeschreven die helpt bij ontstekingen. Dus het lijkt een ontstekinkje te zijn. Er zijn veel ander berichten te vinden over ontstoken talgkliertjes op de penis op dit forum.

  Reageer
  #3

  maar zal dat vanzelf weer weg gaan ? ik lees namelijk allemaal dingen met operatief verwijderen etc. ik moet zeggen dat het wel steeds kleiner word en platter alleen blijft het wel hard

  Reageer
  #4

  Puistjes gaan vanzelf weer over. De 'rommel' wordt door het lichaam zelf weer opgeruimd. Omdat je er met vieze handen aangezeten hebt, en in geknepen hebt, kan er wat litteken weefsel overblijven, wat er langer over doet om weg te trekken. Laat in het vervolg dit soort plekje met rust, en als ze niet vanzelf overgaan na een week of twee, dan is het vroeg genoeg er even een dokter naar te laten kijken.

  Reageer
Reageer op: bult met piepklein gaatje erin…
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief