Geen voorvocht meer

 • #1

  Hallo

  Sinds enige tijd produceer ik geen voorvocht meer. Dit heb ik eigenlijk altijd gedaan en het gebeurt gewoon niet meer! Ik heb ook regelmatig na het plassen dat er nog wat nadruppelt. Ik heb het idee dat er iets niet helemaal snor zit. Tegerlijkertijd heb ik ook last van erectieproblemen, maar deze kan ik zelf wel verklaren (stress, hyperventileren) denk ik, weet niet of dit hier mee te maken heeft.

  Ik ben benieuwd wat jullie over de kwestie denken.

  Graag verneem ik een reactie

  Groeten

  Henkjan

  Reactie
  #2

  Opvallend dat je bij jezelf constateert dat je geen voorvocht meer produceert. Als je ook last hebt van erectiestoornissen als gevolg van stress dan is het toch niet vreemd dat jouw opwinding de laatste tijd wat minder is omdat je met andere dingen bezig bent. Laat je piemel eens een paar weekjes met rust en focus je op je echte problemen en probeer die op te lossen. Wedden dat je weer zin krijgt en je 'zaakje' he weer gewoon gaat doen! Je bent ook maar een mens!

  Reactie
  #3

  Voorvocht dient om de plasbuis te reinigen. In urine zitten zouten en dat lust het sperma niet.
  Als je geen voorvocht meer hebt zijn je Cowperse kliertjes naast de prostaat ontstoken.

  Reactie
  #4

  Ik heb nog nooit voorvocht gehad. Ik heb daar nooit aandacht aan besteed totdat ik 10 jaar geleden een relatie kreeg met mijn huidige vriend en bij hem constateerde dat hij vocht had, dat ik pas later constateerde van oke dat is dus wat ze voorvocht noemen. Ik schrok er eerst 'n beetje van en ook van de hoeveelheid voorvocht die hij krijgt. Geen idee of hij dan misschien weer heel veel produceert maar ik heb het tot op heden nog nooit gehad. En op het gebied van sex is er verder niks mis. Ik moet ook zeggen dat ik het niet mis, als ik zie hoeveel mijn vriend produceert dan vind ik het wel makkelijk en hygienisch zo.

  Nadruppelen na het plassen heb ik ook maar als ik het goed genoeg droogdep dan is er niks aan de hand. Is gewoon de laatste druppeltjes die nog in de leiding zitten en er uit komen.

  Reactie
  #5

  De ene man heeft meer voorvocht dan de andere en ook bij dezelfde man kan dit behoorlijk verschillen zonder dat er sprake hoeft te zijn van een ziekte of aandoening. Als er iets aan de hand is met de penis, de testikels en of de prostaat, heb je vaak meer symptomen dan alleen veranderde kenmerken van het voorvocht.

  Reactie
  #6

  kan eindelijk mijn voorhuid over mn eikel doen
  best wel wonderlijk gelukt met fimosis in 1 dag!!!!

  Reactie
  #7

  Ok, let je wel op dat je geen Spaanse Kraag oploopt!

  Parafimose is een aandoening aan de penis waarbij de voorhuid over de eikel is geschoten en niet naar distaal (voren) geschoven kan worden. De circulatie door de voorhuid neemt af waarna deze pijnlijk opzwelt. Langdurige parafimose kan leiden tot necrose van de voorhuid.

  Deze aandoening wordt ook wel Spaanse kraag genoemd, omdat de vorm van de voorhuid lijkt op de kraag van het uniform van middeleeuwse Spaanse beambten.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Parafimose

  Reactie
  #8

  Henkjan88, het niet hebben van voorvocht is een zegen (hallejula, EO). Voorvocht is bepaald geen must, in tegendeel. Wie heeft je ooit verteld dat voorvocht moét? En zo ja, nonsens.

  Zou je eens willen reageren op alle bovenstaande berichten/antwoorden?
  Waarom: eenieder probeert je met hun persoonlijke ervaringen te helpen, waarbij men er veel tijd in heeft gestoken.
  Dus reageer a.j.b. eens, oké?

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Hallo

  Ik heb hetzelfde. Vroeger liep ik bwvs gewoon leeg. Mijn onderbroek was altijd nat van opwinding.
  Nu ben ik 46 en constateer dat ik nu maanden droog ben en blijf.
  Ik heb geen last van erectiestoornissen en mijn sexleven is prima maar vind het erg jammer dat ik geen voorvocht meer heb.
  Zou je ervoor naar de dokter moeten?

  Ree

  Reactie
  #10

  Bedoel je daarmee dat er helemaal geen voorvocht meer is? Ook niet tijdens de seks of kort voor de zaadlozing?
  Je hebt voor de rest ook geen klachten in het genitale gebied of het perineum?

  Reactie
  #11

  Ik ben 46 en ik heb mijn hele leven nooit voorvocht gehad tot ik een paar weken geleden een breedspectrum antibiotica voorgeschreven kreeg. Ik heb sinds 3 jaar erectieproblemen maar die is weg.
  Nu krijg ik makkelijker erecties en ik heb voorvocht. En het voorvocht is veel. Het verbaasd me. Voorvocht is voor mij echt nieuw

  Reactie
Reageer op: Geen voorvocht meer
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief