pijnlijk topje van de eikel na orale sex

 • #1

  Hallo,

  Ongeveer een maand geleden heb ik orale sex gehad met een jongen. Direct daarna voelde het topje van m'n eikel (vlak naast het plasgaatje)erg gevoelig/pijnlijk aan. Dit gevoel is sinsdien niet meer weg gegaan en heb ik dus al een maand. Er is geen sprake van een zweertje of blaasje, alleen is de kleur van het plekje iets donkerder dan de rest van de eikel. Het lijkt ook ietsjes gezwollen. Het doet alleen pijn als ik het aanraak of als het aanschuurt tegen bv m'n onderbroek of een handdoek.
  Ik ben al op SOA getest maar dat is het niet (heb ook geen afscheiding of branderig gevoel bij plassen).
  Heeft iemand dit ook gehad ? En hoe lang duurde het totdat het herstelde ? Ik ben bang dat de orale sex het stukje huid van de penis (of zenuw ?) heeft beschadigd, hopelijk gaat dit gevoel wel een keer weg ?

  Reactie
  #2

  Als je een SOA test hebt gehad en er is geen soa gevonden, dan lijken je problemen voornamelijk tussen je oren te zitten omdat je misschien bang bent dat er toch iets aan de hand zou kunnen zijn. De eikel is per definitie gevoelig voor de functie die de penis heeft. Je zou kunnen proberen je penis een paar weken met rust te laten om een eventueel plekje echt even helemaal tot rust te laten komen. Mocht het toch blijven of zelfs groter en erger worden, ga dan even naar de huisarts om het opnieuw te laten beoordelen. Valt er iets opvallends aan de penis te zien? Je zou een foto kunnen plaatsen zodat we kunnen zien wat je precies bedoelt.

  Reactie
  #3

  dank voor je reactie.
  Het is idd geen SOA, dat heeft immers een incubatietijd en dit pijnlijke plekje had ik direct na de seks. Het is dus een soort beschadiging, zonder dat je er overigens veel aan ziet. Waar ik me meer zorgen om maak is of het wel weg gaat, omdat het zo lang aanhoudt. Kan bv een zenuw onherstelbaar beschadigd zijn ?

  Reactie
  #4

  Leuven, ik vind dat je je zorgen maakt om niets en beschadigingen van zenuwen door zo'n klein plekje waarvan de huisarts gezien heeft dat het niets voorstelt is je zorgen in je hoofd halen die echt niet nodig zijn.

  Reactie
  #5

  ik denk dat met pijpen het er een beetje ruw is met omgegaan.ik zou je lul een poosje met rust laten en s'avonds inpoederen na het douchen met baby poeder.met omgaan bedoel ik ook niet rukken.

  Reactie
  #6

  ja inderdaad satopex, het klopt wel dat het er nogal ruw aan toeging, hij ging echt razendsnel heen en weer, alsof z'n leven er van af hing.
  Dank voor de babypoedertip, ga het proberen. Heb ook wat verzachtende cremes gekocht, baadt het niet dan schaadt het niet.

  Reactie
  #7

  Inmiddels bijna een maand verder en het gevoel/plekje is nog steeds niet weg, alleen ietsje minder geworden.
  Om de sensatie die ik voel te typeren: als ik met handdoek of t-shirt langs het topje van m'n eikel strijk geeft het hetzelfde soort gevoel als je een brandnetel aanraakt, alleen minder heftig.

  Goedbedoelde tips om naar een huisarts te gaan heb ik nu even niets aan, het gaat mij erom of er iemand is die dezelfde ervaring heeft (gehad) ?

  Reactie
  #8

  Lees ook:

  Rode zwelling rondom plasgat
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/211537-Rode-zwelling-rondom-plasgat.html

  Verdikking rond uiteinde urinebuis
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/221064-verdikking-rond-uiteinde-urinebuis.html

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  ja man, ik heb dat ook... is vrij gevoelig, alleen met droge sex gaat het erger worden. .. dus kijk uit, ben eigenlijk op zoek naar plastische chirurgie om mijn eikel te herstellen, omdat het vanaf het moment dat het ontstond alleen maar erger is geworden, heb het nu al dik een jaar. .. maar dokter snapte het ook niet. . ma hij is een ezel. en wilt dat ik pijn heb,ma nix tussen je oren, omdat je weet hoe je top er voor die tijd uitzag,. door stoppelbaardje is top beschadigd,..

  Reactie
  #10

  ik heb sins een maand een wit bobbeltje op mijn eikel.
  waar komt dit vandaan en wat dat?
  is net een soort puistje.
  wat kan ik daar tegen doen?
  gr.

  Reactie
  #11

  Wat was de oorzaak van dit pijnlijkplekje? Nu 3 jaar later? Ik heb namelijk het zelfde.

  Reactie
  #12

  ik heb nu al 5 jaar een zere eikel en erectiestoornis komt voort van een vrijpartij waarbij ze heel hard aan mijn penis trok kort daarna heb ik een blaasontsteking en prostaatontsteking gehad weet iemand wat het is en hoe dit opgelost kan worden

  Reactie
  #13

  Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Ga met de klachten naar een uroloog

  Reactie
  #14

  heb ik al gedaan en ze zien niks maar ik heb wel een gespannen bekkenbodem misschien komt het daarvan

  Reactie
  #15

  Dat zou de oorzaak kunnen zijn

  Reactie
Reageer op: pijnlijk topje van de eikel na orale sex
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief