krimpende penis en balzak

 • #1

  Ik heb gedurende mijn leven last van een krimpende penis en balzak. Het is bijna continue(de hele dag/avond) dat ik daar last van heb, uitzondering: in bed en in een heet bad.Na 2 lachende huisartsen te hebben gezien over mijn haast bevroren geslacht heb ik de moed opgevat om naar een uroloog te gaan. Tijdens het consult had ik er geen last van en volgens de uroloog was er niets mis mee en volgens hem kwam het doordat ik rookte en te zwaar was.Als tegenargument gaf ik op dat ik hier al last van had toen ik nog niet rookte en niet zo zwaar was. Heb zojuist een bel afspraak met hem gehad en hij houd voet bij stuk over de oorzaak. et lijkt steeds vervelender te worden en ik zou me gewoon een man willen voelen zonder dat "bevroren"geslacht! Wie heeft er een advies?

  Reactie
  #2

  Als drie arten geoordeeld hebben dat de penis en de testikels gezond zijn, waarom blijft u dan twijfelen aan de gezondheid van uw penis en testikels?

  Reactie
  #3

  Penis wordt kleiner?
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/183399-penis-wordt-kleiner.html

  Testikels intrekken
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/218766-Testikels-intrekken.html

  Krimpen penis
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/136934-Krimpen.html

  Af en toe kleine piemel
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/180221-af-en-toe-heel-kleine-piemel.html

  Kleine piemel na koud douchen
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/141234-Heel-kleine-piemel-na-koud-douchen.html

  Krimpende penis
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/136964-krimpende-penis.html

  Reactie
  #4

  Slechts de uroloog heeft er naar gekeken, de huisartsen niet!De huisartsen trokken hun schouders slechts op en zeiden daar niets van te weten.
  Het lijkt mij normaal dat er bij kou de boel kleiner wordt, ik heb het echter de hele dag en avond. Zelfs op vakantie in een warm land is het extreem koud.
  Ik zou me weleens vrij willen voelen en niet worden belemmerd door die gekrompen penis en balzak, zelfs in huis ben ik belemmerd omdat ik altijd mijn "nakie"wil verbergen.

  Reactie
  #5

  Als een uroloog de genitaliën heeft onderzocht en u gerust heeft gesteld, dan kunt u er op vertrouwen dat er geen afwijkingen aan uw scrotum gevonden zijn.

  Uw bericht lezende lijkt het daarom ook niet zozeer een medisch probleem als wel gène of schaamte voor uw uiterlijk. Zou dat kunnen kloppen?

  Reactie
  #6

  Het heeft ook wel met gene te maken, maar het gevoel van indalende testikels en een penis die soms zo koud aanvoelt is niet echt fijn. Het is een zeurend gevoel in de liesstreek! Het lijkt de hele tijd te trekken en te zeuren en zou er vanaf willen! Men kan vrouwen een penis geven middels een operatie en een man die problemen heeft met zijn "gekrompen"geslacht niet helpen en zegt dat het komt door roken en overgewicht!Ik rookte niet als 15/16 jarige en had geen overgewicht, maar was panisch bij zwem/gymles toen ik al die "normale"mannen voorbij zag komen.Ook bij het zien van een film met manlijk naat begin ik toch echt te denken dat ik een serieze afwijking heb!Wil af van dat gevoel, is echt niet fijn! Ik voel me rot terwijl ik dit schrijf en zou eens willen voelen en het niet constant koud willen hebben in mijn geslacht!

  Reactie
  #7

  Is het een overweging met een psycholoog te gaan praten? Het probleem lijkt namelijk psychisch te zijn gezien de angst en de paniek en het uitsluiten van lichamelijke afwijkingen door de neuroloog.

  Reactie
  #8

  Waar ik eigenlijk op had gehoopt was een advies of tips van mannen die hetzelfde hebben/voelen,dus niet alleen een krimpende penis na de douche of na het sporten. Zijn er uberhaupt mannen die hier ook last van hebben?

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Iedere man heeft dit. Dit is normaal. Het scrotum heeft een beschermende functie voor het semen. Fysiek door bescherming van de huid en door de temperatuur van het semen op peil te houden. Hiertoe wordt de huid van het scrotum dikker tijdens krimp en dus isolerender, of andersoms om juist meer warmte kwijt te raken.

  Reactie
  #10

  Beste Pim en alle anderen die hebben gerageerd, ik kan het me voorstellen dat het krimpen inderdaad een vorm is van bescherming. Ik heb echter al heel wat documantaires en films gezien waar ik nog nooit!! een man heb gezien met een "gekrompen"geslacht. Hoe verklaren jullie dat dan?

  Reactie
  #11

  Ik heb het iedere dag! En het is helemaal normaal! Zodra ik mijn schaatskleren uitdoe en onder de warme douche ga, wordt mijn penis vanzelf weer groter.

  In de sauna zie je mannen die na een warm bad een hele grote hebben en tien minuten later na een koud bad een kleintje hebben.

  Niks vreemds aan hoor. En als je naar films zoekt over penissen, dan zit je denk ik op het verkeerder forum.

  Reactie
  #12

  Wie heeft er hier iets gezegde over het zoene naar films! Ik niet, een bril nodig?
  Er zijn zat documantaires en films waarin het manlijk geslacht te zien is op een normale wijze!Ik heb hierin nog nooit een gekrmpen geslacht gezien.

  Reactie
  #13

  ik ken het probleem maar al te goed. ook ik had veel last van een gekrompen penis en balzak. maar niet altijd. pas toen ik 20 was hing alles er goed bij. vooral mijn testikels waren erg groot en hingen laag. als ik een dunne broek aan had ,kromp alles gelijk ineen. veel met angst en schaamte te maken. je kan het het koud water effect noemen en vooral als je een bloed lul hebt, want die zetten uit,maar kunnen dus ook krimpen. ik heb 6 jaar geleden een overactieve bekkenbodem gekregen. mijn penis en ballen waren toen pertinent gekrompen. nooit een ontspanning moment, ook niet na het slapen. huisartsen lachten ook mij uit, zich goed voelend over zichzelf.
  ik ben blij dat ik niemand wat heb aangedaan. ik ben bij de zogenaamd beste uroloog geweest en die gunde mij nog geen 5 minuten omdat hij zo'n grote naam heeft in zijn wereld, namen alle andere artsen zijn oordeel zonder na te denken over. na 3 zware jaren van suicidaal worden en depressief zijn, was er eindelijk iemand die mij geloofde. en dat was een seksuoloog. 6 a 7 jaar later zit ik nog met het probleem, vanwege nog steeds een slechte bloedcirculatie. ik heb zelfs de huid van mijn scrotum over de schaft van mijn penis weten te krijgen en nu zelfs na een heet bad kan alles niet meer hangen door een tekort aan huid. om maar te zwijgen over de pijn en hoe oncomfortabel het is. omdat er weinig overblijft als alles krimpt kom ik nauwelijks de deur uit. na 10 jaar mezelf opsluiten door angstaanvallen en eindelijk weer de deur uit kunnen komen. dus ik weet hoe lastig het kan zijn en vooral hoe het persoonlijk aanvoelt. vooral het ongeloof in jouw situatie is het moeilijkste. blijf doorzetten en zoeken naar een capabele arts die niet zijn hoofd in zijn anus heeft zitten en jouw ziet staan als persoon en zich eerlijk in jouw verdiept. kijk maar naar lichaamstaal. vergeet nooit dat jij gelijk hebt, ten alle tijden. laat je niks aanpraten. een arts via de verzekering nota bene stuurde mij naar Den Haag, ik woon in Amsterdam, opdat die ''arts'' mij een operatie wilde aanpraten. als een penis verlenging. zieke jongens. zoek naar de juiste artsen en houd vol. dat probeer ik ook elke dag

  Reactie
  #14

  anoniem schrijft:

  Beste Pim en alle anderen die hebben gerageerd, ik kan het me voorstellen dat het krimpen inderdaad een vorm is van bescherming. Ik heb echter al heel wat documantaires en films gezien waar ik nog nooit!! een man heb gezien met een "gekrompen"geslacht. Hoe verklaren jullie dat dan?

  niet genoeg gekeken... en je weet nooit de before and after toestand,he slimmerik. je moet eerst een ontspannen lul zien die dan vervolgens in kan krimpen

  Reactie
  #15

  Dat is de normale fysiologie van de penis en het scrotum. Iedere man heeft dit.

  Reactie
Reageer op: krimpende penis en balzak
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief