Duur oplossen hechtingen

 • #1

  Ten eerste, ik waardeer deze site enorm. Ondanks dat velen geen vragen stellen, helpt het hen toch. Bedankt.

  Nu vraag ik mij af, hoe lang duurt het voordat de hechtingen van de besnijdenis oplossen? Ik lees heel veel verschillende antwoorden (1week tot en met 5 weken).
  Waar kan ik een beetje van uitgaan?

  Nog 1 unieke vraag, ik zit momenteel op dag 9 en heb buiten wat los komende hechtingen, naar mijn gevoel een prima herstel. Geen bloedingen gehad buiten wat licht rode bloedrandjes. Korstjes zitten er nog wel, vooral aan de voorkant en nog links voor onder de eikel (dat is nog een beetje gevoelig). Maar dit lijkt mij meer dan normaal.
  Nu ben ik van plan om naar een festival te gaan over 6 weken. Daar zou ik wellicht als dat niet kwaad kan een xtc-pil gebruiken. Zou dit kwaad kunnen voor de genezing? Ondanks dat voor de genezing 6 weken staat.

  Nogmaals bedankt.

  Reageer
  #2

  Hoe lang het duurt is moeilijk te zeggen. Dat is toch bij iedereen anders en ligt ook nog aan de hechtdraad die is gebruikt.
  Los van het feit dat XTC sowieso niet gezond is, zal het aan de besnijdenis niets doen

  Reageer
Reageer op: Duur oplossen hechtingen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief