Positie teelbal

  • #1

    Hallo, ik wou vragen of het normaal is dat de linker balzak strakker aanvoelt dan rechts en ook lijkt de rechter bal meer beweging te hebben vergeleken de linker bal. De linkerbal (bijbal) kantelt naar binnen als het ware maar wel in een verticale positie en de rechter lijkt meer vooruit te hangen. Kan dit met een varicocele te maken hebben en kan het kwaad? Dus de linkerbal blijft constant met de bijbal naar binnen toe (plat) in verticale positie zonder verdere beweging van de bijbal.

    Reageer
    #2

    Moeilijk om dat zo te beoordelen. Ga ermee naar de huisarts en laat ernaar kijken. Zo horen in ieder geval niet verticaal te "hangen"

    Reageer
    #3

    Horizontaal horen ze toch ook niet te zijn? Ze hangen een beetje scheef zegmaar naar binnen toe maar dan in een meer verticale positie ipv horizontaal , ben al vaker voor soortgelijke klachten geweest en de dokter/uroloog kan echter niks vinden en zegt dat het voor hem normaal voelt? Verder geen erge pijnklachten of iets ?

    Reageer
    #4

    Kan de ligging ervan niet beinvloed worden door de spataders boven te teelbal aangezien die uitgezet zijn/dikker dan rechts?

    Reageer
    #5

    Excuus. Ze horen natuurlijk wel verticaal te hangen en niet horizontaal en een neetje scheef naar binnen zal geen probleem zijn. En de spataders zouden een oorzaak kunnen zijn, maar daar moet je dan even naar laten kijken

    Reageer
Reageer op: Positie teelbal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief