vriend heeft pijn in onderbuik tijdens seks

 • #1

  Hallo, mijn vriend (20) heeft bijna altijd tijdens de seks steken in zijn onderbuik. Hij wil echter niet naar de dokter dus post ik hier een bericht. Maar zelf zat ik te denken dat het misschien iets met zijn prostaat te maken kan hebben. (Her)kent iemand dit probleem of heeft iemand een idee wat het zou kunnen zijn?

  Reageer
  #2

  De onderbuik is groot en daar zit heel veel in. Jullie kunnen blijkbaar normaal vrijen dus dat werkt naar ik aanneem goed. Jullie hebben geen symptomen van genitale infecties, dus daar hoef je je ook geen zorgen over te maken, tenzij je denkt dat dit wel het geval kan zijn. Dan kun je het beste toch even naar de huisarts gaan.
  Waar klaagt je vriendje precies over? Kennen jullie elkaar al lang? kan het zijn dat hij nog jong, onervaren en wat gespannen is, en daardoor wat buikpijn heeft?

  Reageer
  #3

  we hebben nu ruim een jaar lang een relatie en vor we aan seks begonnen heeft hij een soa test gedaan en ik was nog maagd, onervaren is hij zeker ook niet. hij heeft een 'player' tijd achter de rug. maar wat hijomschrijft is gwn zware steken beetje zeikant onderbuik, hij zegt dt hij dit altijd al gehad heeft tijdens de seks. maar echt normaal kan het niet zijn toch?

  Reageer
  #4

  Nee dat is niet normaal. Maar blijkbaar heeft hij het niet nodig gevonden om naar een dokter te gaan. Waarom vind jij het dan wel zo zorgelijk? En heb je dat al met hem besproken? Als hij jouw zorgen respecteert, dan zou gewoon even naar de huisarts kunnen gaan.
  Om zo op afstand te diagnosticeren wat de steken bij jouw vriend kunnen zijn is lastig, zo niet onmogelijk.

  Reageer
  #5

  Mijn vriend is erg koppig en gaat bijna nergens voor naar de huisarts. En ik snap wel dat het inderdaad moeilijk is zoiets erover te denken maar dacht dat het misschien wel een wat meer voorkomend iets is en dus een optie van wat het kan zijn gegeven kon worden. dit vooral omdat hij er alleen last van heeft tijdens de seks en verder niet.

  Reageer
Reageer op: vriend heeft pijn in onderbuik tijdens seks
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief