Vraag

  • #1

    Hoi ik heb een vraagje,

    Laatste 2/3 dagen heb ik zowel op me binnenhuid (als ik helamaal naar achteren trek) en op 1 plekje op me eikel dat het iets roder is / jeukerig/gevoellig aanvoelt. Elke ochtend was ik smegma af en ben niet besneden. Heb seks met me partner en ze is zwanger, ze zeiden dat zij schimmelinfectie kan krijgen. Kan ik balantis hebben of schimmel door seks met haar? Zou ik een foto mogen plaatsen?

    Heb nu maar miconazol gesmeerd, zou dat kunnen helpen?

    Bedankt

    Reageer
    #2

    Je kunt dan een schimmelinfectie krijgen. Miconazol zou kunnen helpen

    Reageer
    #3

    Hi john, bedankt,

    Ik heb een paar fotos en hoop dat u kunt helpen met kijken/reageren. Linkerkant van eikel dus niks, rechterkant dus een rode vlek. Kan dit balantis van zoon zijn? Is goedaardig en niks aan te doen volgens mij?

    Ook heb ik vraag, ik kan gewoon me voorbuid naar achter en voren doen, met seks, wassen, aftrekken etc, alleen na douchen en droogdeppen, gaat me voorhuid nooit exact terug dan als hij nat blijft of heb ingesmeerd met miconazol bijvoorbeeld. Is dat normaal? Zie fotos

    Bedankt

    Bijlagen:
    Reageer
    #4

    "alleen na douchen en droogdeppen, gaat me voorhuid nooit exact terug dan als hij nat blijft of heb ingesmeerd' dat is dus vrij normaal als het allemaal wat droog is.
    Het lijkt op een irritatie. Maar niet op Zoon. ( daar is overigens wel iets aan te doen: een besnijdenis)

    Reageer
    #5

    Duidelijk, moet ik 2 weken doorsmeren miconazol? (Nu pas 3 dagen bezig). Anders huisarts of vragen naar dermatoloog?

    Reageer
Reageer op: Vraag


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief