irritatie penis

 • #1

  Ik heb heel veel last van irritatie penis. Het is een piekerig branderig gevoel (vooral als eikel bloot is), en ik heb het vooral als penis naar beneden zit in boxershort. Als ik hem dan naar boven steek en voorhuid over eikel trek is het beter, zeker als voorhuid over eikel blijft zitten. Maar ook als hij over eikel blijft zitten heb ik soms last van branderig gevoel aan eikel/penis. Het beheerst echt mijn hele leven. Als ik sport, werk, wandel, op reis ga... heb ik soms uren last van dat irriterende gevoel. Als ik bv op restaurant zit en penis zit niet goed is heel mijn avond verpest, want dan zit ik er hele tijd met dat irriterende gevoel in broek. Soms kan ik penis goed steken naar boven met voorhuid over eikel (in toilet of zo) maar als ik dan wandel is het irriterende gevoel er al vlug opnieuw als penis verschuift. Ik draag spannende boxers, heb al alle soorten geprobeerd. Niks helpt. Ik was me ook gewoon met lauw water. Ik zou graag gewoon normaal leven hebben en dingen kunnen doen zonder constant met irriterende gevoel rond te lopen aan penis/eikel. Mijn voorhuid/eikel is echt overgevoelig. Mijn penis/eikel is ook heel droog. Ik ben ermee nr dokter geweest maar die nam me niet echt serieus, alles ziet er goed uit volgens hem. Hij raadde me aan om vaseline te smeren maar helpt ook niks. Wat kan ik nog doen???

  Reageer
  #2

  Teruggaan naar de huisarts en een verwijzing vragen voor de uroloog of dermatoloog

  Reageer
  #3

  Ben al terug gegaan nr huisarts, volgens hem is alles in orde. Volgens hem is doorverwijzing niet nodig. Dit sleept nu al jaren aan.

  Reageer
  #4

  Ik zou toch teruggaan en aandringen op een verwijzing. Hij kan het probleem zelf niet oplossen

  Reageer
Reageer op: irritatie penis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief