Verstopte talgklier linkerbal

 • #1

  Hallo,

  Ik had een soort knobbel op mijn bal waar ik niet helemaal zeker van was, dus ik heb contact met mijn huisarts opgenomen. Meneer wist binnen no time dat het niet kwaadaardig is, en dat het dus een verstopte talgklier is. Opzich goed nieuws, want dan is de keuze wat ik ermee wil verder helemaal aan mij.

  Over het algemeen ervaar ik niet echt pijn, maar af en toe meer ongemakt. Momenten dat je gaat zitten, voorover gaat buigen of een trap omhoog loopt. Dus ik ben wel geneigd het weg te laten halen, alleen u kunt zich waarschijnlijk voorstellen dat dat niet de fijnste ingreep is.

  Van wat mijn arts mij uitgelegd heeft, komt er een plaatselijke verdoving dmv een spuit, waarna ze er een sneetje in maken en ze eruit halen wat ze eruit moeten halen. Terwijl ik dit typ word ik er al een beetje onrustig over eigenlijk, want ik zie het gewoon echt niet zitten. Ik ben eigenlijk op zoek naar een soort tips, waar kan ik rekening mee houden, duurt zoiets lang en in hoeverre kan ik na de ingreep nog last hiervan hebben?

  Ik begrijp dat elke situatie verschilt en elke persoon anders is, dus ik kan me voorstellen dat een concreet antwoord geven op mijn vragen lastig kan zijn. Toch wil ik u bedanken voor het lezen!

  Reageer
Reageer op: Verstopte talgklier linkerbal
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief