Vage klachten balzak

 • #1

  Sinds een aantal weken heb ik wat vage klachten aan mijn balzak. Een beetje een brandend gevoel, wat ook doortrekt richting mijn perineum. De ene keer de linker balzak, de andere keer de rechter balzak, en dan weer mijn prostaat en vervolgens even nergens last van. Ik heb het idee dat het verergert nadat ik heb gesport. Een aantal weken geleden had ik een beetje een gezwollen bijbal (wat denk ik komt door het telkens voelen). Deze zwelling is inmiddels verdwenen.

  Goed om te vermelden: mijn teelballen zien en voelen gewoon gezond. De Huisarts kon er geen stempel op drukken en voelde geen aanleiding om het verder te onderzoeken omdat het niet dermate hinderlijk is. Het is gewoon soms vervelend. Toch ben ik benieuwd wat dit kan zijn, passen de klachten bij teelbalkanker?

  Reageer
  #2

  Je bekkenbodemspieren zouden de klachten kunnen veroorzaken.

  Reageer
  #3

  Dank!

  Is een rechtstreekse afspraak naar een bekkenbodem fysio gebruikelijk of moet dit via de huisarts.

  Reageer
  #4

  Dat moet je even navragen bij de fysiotherapeut

  Reageer
  #5

  Zelf vind ik dat de klachten ook overeen kunnen komen met een Variocele. Er zijn namelijk ook duidelijk spataderen in linker balzak te zien. De irritatie zit vooral ook aan deze zijde. Is dat mogelijk?

  Reageer
  #6

  Zou kunnen, maar daar kan ik zo dus ook moeilijk iets over zeggen

  Reageer
  #7

  Je hebt geen doorverwijzing nodig om
  Naar een bekkenbodem fysio te gaan. Wel even je verzekering checken of het vergoed word, dan komt je niet voor verrassingen te staan.

  Reageer
Reageer op: Vage klachten balzak
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief