Rood rondom plasbuis

 • #1

  Hallo,
  Ik heb sinds een half jaar een rode, pijnlijke plasbuis. De huid is aan een kant van de penis verdikt en geirriteerd. Het lijkt op een infectie zeg maar. Dit kwam volgens mij door jelking ( penis melken). Ik heb ook onveilige sex gehad met een vaste vriendin die ik al een jaar ken. Ik weet dus niet echt wat doorzaak hiervan is. Ikben twee keer op SOA getest, maar dit was negatief. De huisarts dacht aan schimmelinfectie. Hij schreeft mij micomazol creme voor. Ik heb de creme twee weken gesmeerd. De irrititatie en de pijn zijn alleen maar verergerd door deze creme. Ik ben doorgestuurd naar dermatoloog. Dermatoloog dacht eerst aan irritiatie. Bij twee bezoek heeft hij een kweek test gedaan
  Hier kwam niks geks uit, maar kreeg toch antibiotica voorgeschreven voor de zekerheid. Ik ben drie dagen kokosolie aan het smeren en zie nog niet.echt een verbetering. Ik ben ten einde raad. Penis in ondergoed doet pijn doordat de geirriteerde plek schuurt tegen onderbroek. Heeft iemand ooit iets vergelijkbaars meegemaakt en wat is de remedie. Ik ben jullie zeer dankbaar.

  Reageer
  #2

  Misschien blijft de plek geïrriteerd door het schuren in de onderbroek? Misschien kun je daar iets aan doen op een of andere manier?

  jelqing lijkt mij ook niet echt gezond trouwens

  Reageer
Reageer op: Rood rondom plasbuis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief