Branderig gevoel penis gaat niet weg

  • #1

    3 maanden geleden heb ik onveilige seks gehad. Beiden waren we getest op SOA's. Ze gebruikte de volgende ochtend (vreemd genoeg) Zenova zonnebrandolie (Action, en bevat veel alcohol) als glijmiddel op mijn lid. Dit gaf een licht branderig/warm gevoel maar het was niet problematisch.

    De volgende dagen evolueerde het branderige naar het gevoel van tijgerbalsem en brandnetel. De klachten bleven aanslepen. Ik liet me testen op SOAs, prostaat, blaas. Ik kreeg problemen met plassen en een orgasme krijgen werd onaangenaam en mentaal quasi onmogelijk.

    Ik ging naar uroloog, dermatoloog, allergoloog (professor). Niemand wist uiteindelijk raad.

    De voorgeschreven medicijnen en zalfjes hielpen niet: Elocom, Cicaplast baume, Cicaplast zeep, antibiotica.

    Nu ben ik begonnen aan een kuur van Gabapentine in zalfvorm. Dit zou pas na een maand effect hebben.
    Volgens de laatste arts is het dus geëvolueerd naar een neurologisch probleem (of noem het psychosomatisch). Hier heb ik het dus erg moeilijk mee... Ik kan me echt niet voorstellen dat het zo is.

    Weet iemand raad? Zijn er nog mannen met gelijkaardige ervaring?

    Alvast superbedankt!

    Reageer
    #2

    Ik denk dat er zonnebrandolie in de urinebuis terecht is gekomen en het slijmvlies heeft beschadigd. Heeft de uroloog in de urinebuis gekeken?

    Reageer
    #3

    De uroloog is er met een soort wattenstaafje in geweest maar heeft er niet in gekeken.

    Reageer
    #4

    Dat was dan een gemiste kans... had er beter even in kunnen kijken met een cameraatje... De zalf die je gekregen hebt is voor neuropathische pijn dat kan dus neurologisch zijn ( zenuwen betreffend) maar betekend niet dat psychosomatisch moet zijn.

    Reageer
Reageer op: Branderig gevoel penis gaat niet weg


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief