Pijn na mastruberen

 • #1

  Toen ik afgelopen zondag mastrubeerden kreeg ik een dof gevoel in mijn linkerbal. Dit gevoel is blijven hangen en is er nu nog steeds. Ik merk dat het gevoel zakt/ verdwijnt als ik een paar dagen niet mastrubeer. Als ik dan vervolgens wel weel mastrubeer komt het gevoel er weer. Pijn straalt uit naar lies/ zij/ bovenbeen. Ik ben 17 jaar en nogal een piekeraar en heb ziekteangst. Ik ben dus bang voor kanker. Wat is dit of wat zou het kunnen zijn?

  Reageer
  #2

  Kanker zal het beslist niet zijn. Misschien ben je iets te wild geweest of te vaak/te lang gemasturbeerd. Als de klachten er na het weekend nog zijn, ga dan naar de huisarts

  Reageer
  #3

  Wat is zou het dan kunnen zijn? Ik heb het meeste van de tijd toch pijn in mijn linkerzij. Ik denk dan dat het een opgezette milt is, wat weer een symptoom is van verschillende soorten kanker.

  Reageer
  #4

  Ik denk dat het toch iets met spieren te maken heeft. Ga met de klacht naar de huisarts

  Reageer
  #5

  Hallo, even een update,

  net naar de huisarts geweest. Deze heeft lichamelijk onderzoek gedaan door te voelen (buik, ballen, rug, lies) en heeft niks gevoeld (zwellingen, milt oid). Is er nu geen reden meer tot onrust en paniek? Of moet ik achter een echo aan? Klachten zijn niet verergert.

  Reageer
  #6

  Dan maar eens even afwachten en niet te wild doen met masturberen

  Reageer
Reageer op: Pijn na mastruberen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief