Blaasje in plasbuis

 • #1

  Goedeavond,

  Ik ben vandaag bij de dokter geweest omdat ik al een week last heb van een blaasje in me plasbuis die pijn doet. De dokter heeft er naar mijn mening slecht naar gekeken. Volgens de dokter is het een aften of herpes. Ze heeft me niet echt gerust gesteld. Ik ging ervan uit dat dit ook getest werd of dat ze me konden laten weten of het herpes is. Ik meende dat herpes juist meedere blaasjes vormde en juist aan de buitenkant. Niet een blaaje in de binnenkant van de plasbuis toch?
  Vind het wel vreemd want ik heb wel met condoom gevreeën. En me handen goed gewassen na de seks met een sekswerker. Kan het ook gewoon een blaar zijn van de condoom of viezigheid dat ik daardoor een aften heb gekregen? Is het dan normaal dat de om de aft aan de binnen kant van de “aft” rood is? Kan ik me hier op testen of kan iemand door middel van een foto mij vertellen of dit een soa is of een aft?

  Reageer
  #2

  Als ze al dacht dat het herpes zou kunnen zijn, had ze dat ook moeten testen. Maar als je een condoom hebt gebruikt en er verder geen onbeschermde handelingen zijn geweest, is herpes niet zo voor de hand liggend en dan zeker niet IN de plasbuis. Roodheid om een aft is wel een normaal verschijnsel. Maar een aft in de plasbuis vind ik dat ook wel wat vreemd. Vraag een verwijzing voor de uroloog

  Reageer
  #3

  Goedeavond John,

  Had niet verwacht dat je zo laat nog zou reageren. Ik ben er best wel van overstuur dus heb nog eens gekeken ik zie wel een aantal rode plekjes lijken wel blaasjes maar ja echt in de plasbuis en niet erbuiten. Ik heb geen andere seksuele handelingen laten verrichten en het was met condoom.

  ik ga morgen maar weer de dokter bellen om inderdaad een verwijzing te vragen.

  Bedankt voor je reactie

  Reageer
Reageer op: Blaasje in plasbuis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief