Zweertjes op penis na seks.

 • #1

  Ik heb sinds een paar dagen kleine zweertjes op mijn penis. Ik heb de huisartsenpost gebeld maar deze wisten me niet veel te vertellen en vroegen me om Maandagochtend met mijn huisarts te bellen.

  Nu ben ik toch benieuwd naar een aantal van jullie meningen/ervaringen. Ik raak de plekjes niet aan, maar ze doen in principe geen pijn, jeuken niet en lijken zich momenteel niet meer te vermenigvuldigen.

  Ik heb mijn sekspartner ingelicht en deze lijkt verbaast. Heeft zelf 2 kleine plekjes in haar mond, deze doen ook voor haar geen pijn. Ze zegt zelf nog nooit last te hebben gehad van een SOA(ook geen koortslip), dit zelfde geldt voor mij. De plekjes kwamen al na zo'n 2 dagen na de daad, tijdens welke ik al af en toe pijn ervaarde in vergelijkbare gebieden.

  Reageer
  #2

  2 dagen na de het contact is wel erg snel voor een soa. Maar uitsluiten kan ik het helaas niet. Dus maandag dan toch maar even de huisarts bellen

  Reageer
  #3

  Dit is het andere plekje op de rand van mijn voorhuid. Doet dit denken aan Herpes?

  Ik ga morgen hoe dan ook met de huisarts bellen!

  Reageer
  #4

  dat is niet onmogelijk

  Reageer
  #5

  Even een kleine update.

  Ik ben vandaag bij de GGD geweest, hier mijn verhaal gedaan. Vervolgens heb ik alle mogelijke SOA testen afgelegd. Geplast in een bekertje, er is bloed geprikt, en er zijn swabs genomen van de wondjes.

  Tot mijn verbazing ging de arts niet direct uit van Herpes en dacht zelf eerder nog aan Syfilis, dit mede omdat de wondjes helemaal geen enkele pijn doen. Ik achte die kans zelf heel klein.

  De wondjes lijken goed te genezen, dit gaat gepaard met een miniscuul jeukerig gevoel. Ik krijg over een aantal dagen de uitslag, ben enorm zenuwachtig (iets dat niet bepaald helpt, heb een fulltime baan en dus al stress genoeg). Ook gaat mijn sekspartner alle tests afnemen.

  Ik zal maandag of dinsdag moet een nieuwe update komen. Zit je met dezelfde klachten of dezelfde stress door andere klachten, blijf dan vooral rustig en leg je telefoon eens aan de kant. Naar je huisarts of de GGD gaan is het meest verstandige dat je kunt doen in deze situatie.

  Ciao.

  Reageer
  #6

  Ben ik weer..

  Vandaag de uitslagen teruggekregen van de GGD.
  Ik heb nu dus Genitale Herpes Type-1. Er bestaat een kans dat ik hier nooit meer daadwerkelijk fysieke klachten door heb, dus dat is dan wel weer een opsteker.

  Mocht je in dezelfde stress zitten, keep calm en laat je testen.

  Reageer
  #7

  Hi John,

  Ongeveer 3 dagen na het zien van de eerste zweertjes, kreeg ik ook een vergrote lymfeklier in mijn rechter lies. Deze was natuurlijk te verklaren door het HSV-1 virus dat mijn lichaam was binnengedrongen. Nu vraag ik me af hoe lang zo'n vergrote lymfeklier kan aanhouden, aangezien deze nogsteeds vergroot is.

  Reageer
  #8

  Die kan weken/maanden aanwezig blijven

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Check!

  Reageer
Reageer op: Zweertjes op penis na seks.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief