kromme penis

 • #1

  Mijn penis is in een paar maanden tijd, als hij in erectie is, heel krom geworden. Precies of er in het midden een 'krakje' zit. Hoe komt dat en/of is daar iets aan te verhelpen?
  Groeten

  Reactie
  #2

  Van de ziekte van Peyronie of induratio penis plastica, is sprake als de penis bij het stijf worden krom trekt, in het horizontale of verticale vlak. Dit is een verworven aandoening; de normale lichte kromming omhoog die men meestal ziet valt er niet onder. Soms kan dit ook pijnlijk zijn en meestal is er ook bij een penis niet in erectie een verharde bindweefselstreng te voelen. Dit kan soms zo ernstige vormen aannemen dat geslachtsgemeenschap erdoor onmogelijk wordt.

  De ziekte is niet zeer zeldzaam en komt minimaal bij enige mannen per duizend voor. Lang niet iedereen met de aandoening zal hiervoor een arts raadplegen - echte klachten geeft het heel vaak ook niet en schaamte weerhoudt velen.

  Reactie
  #3

  Beste,

  Als je niet zeker bent, kan je bij de dokter eens navragen. Het kan die ziekte van Peyronie zijn, maar het is waarschijnlijker dat gewoon over een natuurlijke kromming gaat, daar de meeste mannen een kromming hebben (opzij,omhoog,omlaag). Bij mij is dat ook altijd zo geweest. Mijn penis is behoorlijk sterk gekromd naar boven toe (noem het "banaan": is moeilijk anders te beschrijven) in erectie. Dit is altijd al zo geweest van sinds mijn puberteit en gebleven; geen pijn of zo; dus normaal. Mooi is het niet,daar de krommig sterk is,maar who cares als het op vlak van seks geen probleem is?

  Reactie
  #4

  Een kromme penis heeft extra mogelijkheden bij het vrijen, omdat het de G-spot bij de vrouw gemakkelijker bereikt.

  Reactie
  #5

  Ik heb die ziekte in mijn handen en penis een hand ben ik aan geopereerd en is bijna weer beter het is een pijnlijke aandoeningen het zit bij mijn moeder in haar familie zij en haar broer heeft het in de handen de fingers worden worden namate je ouder wordt steeds kromme en als je er niets aan doet kan je jou handen niet laat opereren dan kun je ze niet meer gebruiken heel eng om te zien er is nog niets wat het voorgoed kan genezen ik hen het ook in mijn penis het begon 4 jaar terug ik dacht eerst dat het kwam omdat ik had misgestoten bij sexen maar het werd steeds erger nu ben ik zo ver dat ik het laat opperen ik schaamde me er heel erg veel voor zo erg dat ik 3 jaar niet meer heb geselt het is ook pijnlijk hij staat krom omhoog een heel strakke pees of hoe je het noemt is voelbaar in slappe vorm is er niets aan de hand ik hoop dat de behandeling werkt wan het is een grote belemmering in mijn sociale leven en onthouden van sex en relatie met vrouwen.

  Reactie
Reageer op: kromme penis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief