pijn in de balzak na en tijdens het klaarkomen

  • #1

    Tijdens het klaarkomen schiet mijn rechter bal in mijn lies waarna ik hem handmatig terug moet duwen. Dit doet pijn en ik heb er last van.

    Wat moet ik doen?

    Reageer
    #2

    Heb je deze klachten al lang? En ben je ermee bij de huisarts geweest?

    Bij een retractiele testis is de zaadbal in feite normaal ingedaald in het scrotum maar wordt door spierwerking eruit getrokken tot hoog in het lieskanaal. De zaadbal is wel in het scrotum te masseren en blijft daar dan ook spontaan liggen totdat de spieren zich weer aanspannen.

    In principe behoeft dit geen behandeling, maar overleg met je huisarts wat in jouw specifieke geval de juiste behandeling zou zijn.

    Reageer
    #3

    ik heb deze klachten nu ruim een jaar en ben er nog niet mee naar de huisarts geweest. ik kwam deze site tegen en ben hier eerst info gaan inwinnen. bedankt voor uw reactie

    Reageer
    #4

    Als de klachten frequenter worden en het opvallend lastiger is de testikel te reponeren, neem dan contact op met uw huisarts.

    Reageer
Reageer op: pijn in de balzak na en tijdens het klaarkomen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief