pijn in penis

 • #1

  Beste mensen, ik zit met probleem. Ik ben jongen van 22 jaar. Sinds 2007 heb ik last van mijn penis.

  Ik ben naar de huisarts gegaan en hij heeft mij onderzocht. Er was niks te zien. Er is ook een urine kweek gedaan. Daar kwam ook niks uit maar de pijn werd erger dus moest ik naar de uroloog.

  De uroloog heeft mij onderzocht en hij kon ook niks vinden. Ze dacht aan prostaat pijn dus kreeg ik antibiotica voor 2 weken. Die hielpen wel, maar toen die kuur voorbij was, kwam het net zo hard weer terug.

  Ik kon amper zitten van de pijn moest echt een houding vinden, dus heb ik weer een kuur gekregen. Dat heb ik zo 3x gehad maar elke keer kwam het terug. Dus ik weer naar de uroloog en hij wilde een scopie van de penis en blaas doen. Gelukkig onder narcose en ook hier kwam niets uit.

  Ik heb bijna alle urologen gehad hier in het ziekenhuis maar ze kunnen niks vinden. Ze doen laks over 10x urine op kweek laten zetten. Ook daar kwam niks uit. Maar de pijn moet ergens vandaan komen!

  Elke keer als ik terug ga naar een uroloog, schiet ik er niets mee op. Op de echo's was ook niets te zien.

  We zitten nu in 2008 en ik heb nog steeds pijn... Vorige week was ik nog bij een uroloog geweest die was kei hard, JA je moet er maar mee leren leven. Wij kunnen niks voor je doen tot ziens! Nou als dat mensen zijn die moeten helpen nou lekker hoor. Ik weet het zo niet meer ik blijf pijn houden, vooral na het klaarkomen heb ik veel last dat duurt 3 tot 4 dagen. Dan is de ergste pijn weg, maar het blijft zeuren.

  Ik hoop echt dat iemand mij kan helpen want er moet iets zitten wat irriteert. Ik hoop het zo!!!

  Reageer
  #2

  heb je geen pijnstillers gekregegen dan?? lijkt me op zn minst dat ze je dat moeten geven..en heb je het gevoel dat het met je blaas te maken heeft, wordt de pijn minder bij een lege b;laas of voel je geen verschil?

  Reageer
  #3

  Hey kerel het is ondertussen al 3 jaar geleden maar ik wil even weten of jij er ondertussen al aan bent geholpen? Wat is de oplossing en wat hebben ze nog met je gedaan. Ben je er vanaf geholpen want ik zit met hetzelfde probleem al voor 7 maanden lang. Aub laat iets weten!!!

  Reageer
  #4

  ' Ikhetzelfde ', wat zijn jouw klachten precies ?

  Reageer
Reageer op: pijn in penis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief