Schimmel infectie penis?

 • #1

  Ik denk dat ik een schimmelinfectie heb... Kan iemand mij helpen?

  Reactie
  #2

  Aan je handen, voeten, hoofdhuid, mond- en keelholte, oksels, liezen, vagina, penis?

  Kun je je vraag iets duidelijker stellen? Wat zijn je symptomen, wat zijn je klachten? En waar heb je last van?

  Reactie
  #3

  gewoon een paar kleine bolletjes,het jeukt een beetje en stinkt wel aardig

  Reactie
  #4

  Bolletjes wat en waar?

  Reactie
  #5

  Als je een paar rode stipjes hebt op je penis en op je voorhuid, en het ruikt heel erg, en er komt een soort wit pus, dan heb je waars een schimmmelinfectie. Gewoon goed blijven wassen.

  Mocht dit weg trekken erg lang duren (maanden), ga dan even naar je huisarts. Mocht je bloed gaan plassen, of hele erge jeuk krijgen, of pijn bij het plassen, dan raad ik je aan zo snel mogelijk naar je dokter te gaan.

  Reactie
  #6

  Ga even naar de huisarts. Een forum is goed voor informatie, ik hoop dat je het ook goed leest en zelf verder zoekt naar oplossingen, maar het kan geen diagnose stellen.

  Alleen de huisarts kan je onderzoeken en de juiste behandeling instellen.

  Reactie
  #7

  Ik heb sinds een paar weken last van een branderig gevoel in mijn eikel en ook ruikt de urine nogal sterk.
  Ik heb vaak drang om te plassen ook en ik heb pijn in de onderbuik.

  Iemand een idee? Ik ben nog niet zo oud en heb nog geen seks gehad.

  Reactie
  #8

  Misschien heb je een urineweginfectie? Ga even naar de huisarts en neem gelijk een plasje mee is een schoon (!) bekertje of te testen.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Wanneer je met klachten van een blaasontsteking naar de huisarts komt, moet je urine meebrengen. Voor het opvangen van urine zijn geen speciale maatregelen nodig. Gebruik bij voorkeur de ochtendurine. Vang de urine op in een schoon potje en sluit dit goed af. De urine moet binnen twee uur na het plassen worden onderzocht. Als het je niet lukt de urine op tijd te brengen, bewaar het dan in de koelkast. In de koelkast blijft de urine 24 uur geschikt voor onderzoek.

  Reactie
  #10

  begin april had ik onveilige seks met een meisje;
  een paar dagen later merkte ik een wit brokkelig beslag op mijn eikel,en mijn eikel en voorhuid waren gezwollen, rood, en JEUKTEN heel erg!
  ik heb mn eikel een week lang steeds gewassen met isobetadine, telkens kon ik de witte laag er af wassen, maar na een halve dag was eht steeds terug. na een week is het allemaal verdwenen.

  nu lijkt het wel dat ik elke keer dat ik masturbeer, veel meer voorvocht heb dan anders, en dat dit al snel felwit begint te zien door het masturberen, nog voor de zaadlozing, al die maanden ruikt mijn penis ook veel sterker dan daarvoor.

  hebben jullie enig idee wat dit is?

  Reactie
  #11

  Ik heb precies hetzelfde. Ik weet helaas ook niet wat het is, maar maak me er wel zorgen om:S Heeft iemand een idee?

  ik

  Reactie
  #12

  ik heb precies het zelfde na onveilige seks, ik ben bang dat het een SOA is

  Reactie
  #13

  Hoogstwaarschijnlijk is dit inderdaad een schimmelinfectie aan de penis.

  Witte brokkelige afscheiding waarbij de penis jeukt en wat rood wordt is meestal een schimmelinfectie.

  Reactie
  #14

  Jeukende rode plekjes op de penis, waarbij je ook last kunt hebben van schilfering of wit beslag, is meestal een schimmelinfectie (en meestal is dit Candida). Dit is géén seksueel overdraagbare aandoening.

  Soms kunnen mannen een candida-infectie aan de penis ontwikkelen na seksueel contact met een vrouw met vaginale candida. Deze infectie aan de penis is met anti-schimmelcrème (bijv. Daktacort) eenvoudig te verhelpen.

  De behandeling is een miconazol-crême, waarmee de schimmel eenvoudig bestreden kan worden. Her-infectie treedt veelvuldig op. Candida is een natuurlijke habitant van de vagina, die bij een verstoord evenwicht flink kan toemnemen.

  Reactie
  #15

  Kunnen jullie nauwkeuriger beschrijven wat het is, hoe je eraan komt, wat je als behandeling gedaan hebt, en hoelang het duurde voordat het weg was. is het teruggekomen?

  Reactie
Reageer op: Schimmel infectie penis?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief