Droge eikel na behandeling Daktarin

  • #1

    Goedenavond,

    Enkele tijd geleden heb ik een schimmelinfectie gehad en hier ben ik dus voor gaan smeren met Daktarin (Miconazol) zonder hydrocortison.
    Dit hielp na een week smeren en uiteindelijk twee weken gesmeerd, zoals de bijsluiter voorschreef.
    Huid bleef echter droog en dus toch een bezoek aan de huisarts gebracht, mede omdat ik wat last had van branderig gevoel bij het plassen.

    De huisarts zag toen alleen droge huid en vermoedde toch nog steeds de schimmel. Daarbij kreeg ik het advies drie weken Daktarin te smeren en daarna over te stappen op sudocreme.

    Na de drie weken was alles weer mooi, wel droog, en dus even gesmeerd met sudo crème. Dit is echter heel lastig schoon te krijgen dus ben ik daar mee gestopt, het bleef droog maar wel minder.

    Inmiddels toch weer droog met af en toe wat losse velletjes, verder geen andere symptomen. Wellicht dat ik de huid wat beschadigd heb met de Daktarin crème ?

    Ik las hier iets over Lanette crème. Kan dat een alternatief zijn voor sudo crème en is dat makkelijker te smeren en schoon te maken?
    Hoe vaak moet ik dit dan smeren?

    Alvast bedankt !

    Reageer
    #2

    Sudocreme droogt de huid dus wel uit...
    Gebruik dus lanette creme

    Reageer
    #3

    Dat dacht ik dus ook al te merken.

    Heb parfumvrije Lanette crème gekocht van de Etos.
    2 maal daags dun smeren na schoonmaken ?

    Reageer
    #4

    Ik zou het 1 x per dag doen en dan voor het slapen gaan

    Reageer
    #5

    Dank je ! Ik ga het eens aankijken !

    Reageer
    #6

    Mick, is de droogheid weg gegaan? Ik heb een maand later nog steeds droogheid en het doet veel meer pijn dan voor de Daktarin.

    Reageer
    #7

    Ik gebruik al een week daktarin voor schimmelinfectie penis een paar dagen werkte dat goed de branderigheid was sterk verminderd maar sedert vandaag is er hevige branderigheid ontstaan ik kreun van de pijn morgen ga ik terug naar de arts wat is het alternatief

    Reageer
    #8

    Andere zalf

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Droge eikel na behandeling Daktarin


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief