Vercreme voor vernauwde voorhuid

 • #1
  1. ik heb sinds afgelopen week een vetcreme meegekregen (locoid vetcreme klasse 2)van de huisarts ivm vernauwde voorhuid. Alleen als ik dit middel google, is het meer voor eczeem en verschilvering. Het zou de huid losser en wijder moeten maken. Iemand hier ervaring mee?
  Reageer
  #2

  Het maakt de huid idd wat wijder

  Reageer
  #3

  Is het ook normaal dat als je je voorhuid iets naar achteren trekt, dat ie bijna vanzelf achter de eikelrand glijdt zeg maar? En of dat een goed teken is.

  Reageer
  #4

  dat is normaal

  Reageer
  #5

  Het enige wat ik me afvraag is; moet ik de crème alleen smeren in een slappe toestand of juist bij een erectie (of beide)?

  Reageer
  #6

  Ik moest met zalf van niveau 4 twee keer per dag smeren. Toestand maakt niet uit. Heeft bij mij helaas niet geholpen dus nu moet de uroloog gaan knippen....

   

  Hoop dat het bij jou wel baat heeft, succes!

  Reageer
  #7

  Gewoon in slappe toestand

  Reageer
  #8

  Dacht dat bij niveau 4 1 keer per dag voldoende was. Had je echt een extreme vernauwing Jan? Ik krijg mn voorhuid in zowel slappe toestand als met een erectie tot de eikelrand. Ben alleen bang dat als ik m erover heen trek, ie niet echt meer terug wil.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Dag Jor,

   

  Die van mij is erg vernauwd. In erectie kan ik nog net het pisgaatje zien. Ik zal mij nu moeten laten besnijden. Ik zit alleen niet te wachten op het lange herstel proces en wil dit graag laten doen middels de klembesnijdenis, maar kan daar helaas erg weinig over vinden.

  het liefst ook maar een klein beetje er vanaf.

   

  fijn in ieder geval voor jou dat hij niet zo strak is. Ik kan mij voorstellen dat je niet wil dat je huid achter de eikel blijft zitten. Ik kan je daarover geen advies geven.

  maar mocht hij er toch achter komen en niet meer terug willen dan kan koud douchen misschien helpen, omdat de zwelling dan afneemt. Ik hoop dat je wat hebt aan de zalf.

  Reageer
Reageer op: Vercreme voor vernauwde voorhuid
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief