Witte vlekken op penis

 • #1

  Hi. Ik heb sinds enige tijd witte vlekken op mijn penis (eikel en voorhuid). Ik heb geen pijn of jeuk, wel zorgde het voor enige vernauwing (niet extreem) van de voorhuid. Ik zou graag weten wat dit is. Ik vermoedde zelf een candida/balanitis schimmel. Ik heb daarom enkele weken 2x per dag gesmeerd met (huid)schimmel cremes zoals canestin. Dit had beperkt resultaat (geen vernauwing meer, ietwat minder vlekken), maar lijkt geen volledige oplossing te bieden. Ik vermoed nu dat het ook mogelijk lichen sclerosus zou kunnen zijn. Zouden jullie aan kunnen geven wat jullie denken wat het is, en hoe ik dit het best kan laten behandelen?

  Reageer
  #2

  Het lijkt op een schimmelinfectie. gebruik een anti schimmelcreme zoals canesten of datarin

  Reageer
  #3

  Hi John, dank voor de snelle reactie. Lijkt het meer op een schimmel dan lichen sclerosus? Ik gebruik al enkele weken canestin maar nog niet met compleet succes. Is er een sterker middel? Zo ja, heb ik dan een recept nodig?

  Reageer
  #4

  Dan raad ik je aan om toch eerst naar de huisarts te gaan om idd te laten kijken of het lichen is

  Reageer
  #5

  Dank, ik heb een afspraak ingepland! Ik heb er geen enkele jeuk aan, vermindert dat de kans dat het lichen sclerosus is? Ik las dat dit een veelvoorkomend symptoom is

  Reageer
  #6

  Die vraag kan ik helaas niet beantwoorden

  Reageer
  #7

  Hey @patient123 heb jij al de uitslag? Heb namelijk precies hetzelfde

  Reageer
Reageer op: Witte vlekken op penis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief