eikel penis voorhuid

 • #1

  hoi, ik ben een jongen van 13 jaar en ik heb wat probleempjes met mijn voorhuid en eikel

  het stinkt heel erg en af en toe is de eikel heel glanzend of rimpelig en geiriteerd, en er zit smegma denk ik onder mijn voorhuid wat niet lukt om weg te halen en onder de eikel> kan ik daar iets tegen doen ik was het al goed geen shampo etc wat kan ik hieraan doen?

  Reageer
  #2

  Krijg je de voorhuid wel helemaal naar achteren zodat de eikel bloot komt te liggen?

  Reageer
  #3

  ja

  Reageer
  #4

  Smegma zou je toch gewoon moeten kunnen wegwassen met je vingers. (onder de douche)
  Je wast je penis elke dag met de voorhuid naar achteren?

  Reageer
  #5

  ja, je zou zeggen van wel het is een soort van vastgekoekt zou je zeggen

  Reageer
  #6

  Maak een badje in een kommetje met Badedas Classic of een ligbad als je daar de beschikking zou hebben.10 minuutjes badderen en dan proberen weg te wrijven. Maar als het dan niet loslaat ga er dan mee naar de huisarts en laat ernaar kijken

  Reageer
  #7

  oke, als het lukt laat ik het horen dankuwel

   

  Reageer
  #8

  <b>H</b>allo, ik ben een beetje laat met me voorhuid maar ik kan het sins vandaag naar achteren trekken helemaal. Ik ben 14, ik ben er achter gekomen dat er heel veel smegma bij de huid zit maar mijn vel is nog heel gevoelig, moet ik gewoon in een bad gaan en de voorhuid weg trekken en dan gwn even de pijn weerstaan offff hoe moet het?, me moeder of vader had me nooit verteld dat ik het langzaam elke dag naar achteren moest trekken en kwam er zelf 2 maanden geleden achter, het is nu wel gelukt maar ik weet nu dus nog bijna niks. En is het normaal dat als me voor huid er achter is getrokken dat me voorhuid dan heel rimpelig is (heb nog een best kleine penis?

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Gewoon onder de douche of in bad de voorhuid naar achteren doen en met de vingers de smegma weg halen

  Reageer
  #10

  <b>B</b>edankt, ik was vandaag al in de douche geweest en heb iets geprobeerd want ik ergerde me. Ik heb een kopje gepakt en water op de smegma gesmeten, gek genoeg werkt dat!

  Reageer
Reageer op: eikel penis voorhuid
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief