sinds kort geen ochtend / nachtelijke erecties meer

 • #1

  Ik ben 21 jaar oud en het is me opgevallen dat ik sinds kort geen ochtend erecties meer krijg. Ik vroeg me af of ik me zorgen zou moeten maken.

  Als ik masturbeer dan heb ik in principe geen probleem met een erectie krijgen maar is me wel opgevallen dat de erectie minder solide is en hij minder lang overend blijft dan voorheen.

  Ik ben één keer naar de huisarts geweest voor een "erectie probleem" toen ik de eerste keer seks had, maar de huisarts constateerde dat het bij mij waarschijnlijk tussen de oren zit omdat ik toendertijd nog ochtenderecties kreeg en ze geen physische problemen bij mijn penis of teelballen kon vaststellen.

  Weet iemand of mijn probleem andere redenen kan hebben?

  Reageer
  #2

  Vertmoeidheid,stress.... kunnen vele oorzaken voor zijn, maar ongerust hoef je daar niet over te zijn.
  Wat masturberen betreft: als masturbeert om te masturberen en niet omdat je echt opgewonden bent, is dat ook een normale reactie

  Reageer
  #3

  bedankt voor je reactie John,

  Ik masturbeer de laatste tijd 1 tot 2 keer per week zonder stimulerende beelden maar meer om gewoon de leidingen schoon te houden ivm prostaatkanker. Ik ben al zo lang ik me kan herinneren snel gestrest om dingen, de bovenstaande situatie baart bij mij ook weer zorgen wat resulteert in stress.
  Maar omdat ik de laatste tijd ook een laag libido heb leek het me ook mogelijk dat mijn testosteron gehalte laag zou kunnen zijn. Is hier nog een manier voor om dat te checken of zal ik daar voor een onderzoek moeten laten doen?

  Reageer
  #4

  Dat zul je dan via een bloedonderzoek via de huisarts moeten doen

  Reageer
Reageer op: sinds kort geen ochtend / nachtelijke erecties meer
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief