Plasbuis schoonmaken

 • #1

  beste Dokter,

  weet u misschien of er uberhaupt een middel is  (pil, drank etc) dat door een uroloog toegekend kan worden om de plasbuis helemaal schoon te maken van de uitgedroogde restjes die aan het rand zijn vast blijven plakken?

  Reageer
  #2

  Ik heb eerlijk gezegd geen idee wat je daarmee bedoeld

  Reageer
  #3

  Ik heb een zeldzame aandoening, tijdens t ontlasten komt er sperma uit mn penis. En sinds een jaar komt t er bijna niet uit. Ik geloof dat het heeft gemengd in urinebuis met iets wat ik dus drink. En sinds een jaar drink ik veel redbull sugarfree met verdikkingsmiddel erin en eieren die niet goed gekookt zijn ( vloeibaar) dus. Dus ik denk dat deze met sperma hebben gemengd en dus aan de rand zijn blijven plakken waardoor k moeite heb met plassen en vocht dat er niet uitkomt tijdens ontlasten. Antibiotica heeft voor een klein deel geholpen maar ik wil dus weten of er iets anders is om die restjes die daar vastzitten waardoor mn urinestraal kleiner is te verwijderen/ op te lossen.

  Reageer
  #4

  "En sinds een jaar drink ik veel redbull sugarfree met verdikkingsmiddel erin en eieren die niet goed gekookt zijn ( vloeibaar) dus"
  Dat heeft daar toch echt niets mee te maken. Onmogelijk. Ik vraag me alleen af waarom je dat drinkt! Zo ongezond als je maar bedenken kunt. Daar kun je dus aardig ziek van worden.
  Ga naar de huisarts en laat ernaar kijken. Want ik weet nog steeds niet wat je nou bedoeld

  Reageer
  #5

  Ik snap dat het vaag klinkt, maar ben dus ook naar huisarts geweest en hij heeft me verwezen naar een uroloog. Afspraak is pas over weken dus ik dacht vraag hier even. Maar buiten dat, is er een middel dat u weet, naast antibiotica die dit soort restjes in t urinebuis kunnen verwijderen?

   

  Reageer
  #6

  Ik zou er zo geen weten

  Reageer
  #7

  Oke toch bedankt voor t reageren en de moeite. Zal moeten kijken wat de uroloog er over te zeggen zal hebben.

  Reageer
Reageer op: Plasbuis schoonmaken
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief