Droge eikel

 • #1

  Hallo, vandaag 2 weken terug hebben ik wat te lang gemasturbeerd. Aan het einde van die masturbatie had ik het idee dat het gevoel in mijn eikel wat minder was. Voor de rest had ik nergens last van en de ejaculatie was ook normaal. De rest van de dag ook nergens last van. Het zelfde geldt voor de volgende dag (zondag, morgen 2 weken terug). Toch was ik een beetje bezorgd en heb ik die avond al weer gemasturbeerd om te kijken of er nog (steeds) problemen waren. Ik merkte dat de eikel erg droog was en inderdaad was het gevoel in de penis wat minder. Dit zorgde er ook voor dat een erectie krijgen iets lastiger was. Voor de rest was alles normaal. Ik heb toen besloten om 10 dagen rust te nemen. Afgelopen woensdag heb ik weer gemasturbeerd. Voor de droge eikel heb ik hem 3 keer met water goed nat gemaakt dat hielp goed. De masturbatie verliep geheel normaal. Ook geen vermindert gevoel, probleem met de erectie (krijgen), etc. Toch is mijn eikel nog steeds erg droog. Toen ik gisteravond weer wou kijken hoe het er nu voor stond, was de eikel weer erg droog en kostte het wel bijna 5 minuten om een volldige erectie te krijgen. Voor de rest verliep de masturbatie weer geheel normaal.

  Samemgevat is het probleem dus; een droge eikel waardoor het soms lastiger is een (volledige) erectie te krijgen. Voor de rest is er niks afwijkends: geen rode eikel of andere gekke kleur (gewoon normale kleur), geen afscheiding uit penis, geen schilfers, geen jeuk, geen pijn bij aanraking (alleen was met een washandje doet dat wel een beetje pijn), etc.

  Is dit erg?

  Alvast bedankt (sorry voor het lange verhaal 😉 )

  Reageer
  #2

  Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Je zou enkele dagen lanette creme kunnen gebruiken , of er even mee naar de huisarts gaan en ernaar laten kijken

  Reageer
Reageer op: Droge eikel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief