Penislengte, te kort, te lang?

 • #1

  Ik ben zelf erg klein 1.59m. Heeft de lengte van je penis hier dan ook mee te maken? Hij is 12cm en ik vind dit niet groot.

  Reactie
  #2

  het is wel zeer klein heb zelf jou lengte maar mijn penis is stijf 20 centimeter.
  Een troost met amore krijg je wel gevoelens zeggen ze.
  groetend mister X.

  Reactie
  #3

  hey, 12 is niet veel, maar zat om flink mee te kunnen werken. Omtrek speelt ook mee natuurlijk. En maak je vooral niet druk, wat je ermee doet blijft immers belangrijker.

  Reactie
  #4

  Het geven van liefde is belangrijker!

  Met 12 cm kan je ook genieten en je vrienin ook. Geniet van elkaar en als ze van je houd zal ze dit geen probleem vinden.
  Met kinderen krijgen zal dit later ook geen probleem zijn. met 12 kom je de baarmoeder wel in hoor!

  Maak je niet druk!

  Reactie
  #5

  Wat is je leeftijd? Als je nog geen 20 jr bent,dan is die 12 cm misschien niet de eindlengte. Op m'n 18de had ik een beschamende 10cm erectie. Op m'n 22ste is dit de definitieve en respectabele 15cm geworden. Misschien ben je dus, net als ik, een laatbloeier? Zoniet, 12cm is ruim voldoende voor goeie seks.

  Reactie
  #6

  Zelf ben ik ook niet zo groot geschapen (14cm), maar is geen probleem. Leeftijd die je hebt is inderdaad belangrijk. Bij mezelf groeide penis ook nog tot ik 22j was.

  Reactie
  #7

  Lengte zegt niets.
  Die van mij in erectie is ongeveer 10/12cm
  Mijn vriendin is er best wel blij mee.
  Dus geen paniek

  Reactie
  #8

  Die van mij is ook 12 cm en ik ben 1.95m!Ik zal niet zeggen dat 12 cm groot is,maar voor een vrouw moet het genoeg zijn want de vagina van een vrouw hoort zich tijdens de sex aan te passen aan de lengte van de penis,dus als een vrouw er zogenaamd niet van kan genieten ligt het aan haarzelf.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Precies Pat en zo is het. Want als er een kindje doorheen past, dan zouden we wel heel groot geschapen moeten zijn en dat lijkt me lastig voetballen...

  Reactie
  #10

  De gemiddelde lengte ligt volgens vele studies anders maar volgens mij is de gemiddelde een 12-16 centimeter.

  Ik ben 16 jaar en heb nu al 1 jaar een vaste relatie met een meisje van 17 jaar.
  We hebben al een klein half jaar seks.
  Ik vind mijn penis ook redelijk klein maar mijn vriendin zegt dat ik een lekkere, normale vorm en grote penis heb.
  Ik geloof dit wel maar had liefst toch een grotere gehad.

  Mijn Penis is naargelang de opgewonden stand tussen de 18 en 22 centimeter groot.
  Maar als ik soms mails aankrijg met een p0rn0film zie ik vaak penissen van +25 centimeter en dan vind ik mijne heel klein.

  Mijn vriendin en ik hebben zeer goede seks maar soms lijkt het erop dat ik snel klaarkom omdat ik telkens tegen de vaginarand aanduw en dat mijn eikel prikkeld.
  Mijn vriendin had in het begin wel wat last van mijn penis (pijn) maar deze pijn is de laatste tijd verdwenen..

  Reactie
  #11

  Pijn bij het vrijen (dyspareunie) is meestal het gevolg van een infectie van de vagina, maar soms ook als je te diep stoot tegen de achterwand van de vagina. Bij standjes waarbij je diep komt kan dit voorkomen. Als zij vaak pijn heeft bij het vrijen, kan ze misschien toch beter even naar de huisarts gaan.

  Reactie
  #12

  Lees dit eens: http://nl.wikipedia.org/wiki/Dyspareunie

  Reactie
  #13

  12 cm lijkt me inderdaad eerder klein, maar is ruim voldoende voor normale seks. Trouwens, hoe oud ben je? Op mijn 18de, wanneer de penis veelal volgroeid is, had ik een erectie van nog geeneens 10 cm. Ik was toen behoorlijk verontrust en dat is nog zacht uitgedrukt. Op mijn 21ste bereikte mijn penis pas zijn definitieve lengte van 15cm,wat blijkt zowat de gemiddelde lengte te zijn. Ik was toen méér dan opgelucht. Dus, je kan ook een laatbloeier zijn hé. En zoniet, 12cm is allerminst zorgelijk. Veel plezier!

  Reactie
  #14

  Ze had enkel de eerste 5 a 6 keer pijn, nu niet meer.
  Volgens mij had de vagina aanpassing nodig.
  We doen het nu al een half jaar en ze heeft er al lang geen pijn meer van.
  Soms staat mijn penis maar 18 maar als ik erg veel zin het kan hij opgroeien tot 22 centimeter met een omtrek van 13.5cm..

  Reactie
  #15

  18 to 22 cm en nog ga je jezelf zitten vergelijken met pornosterren die er een van 25 cm hebben?Ikzelf heb er 1 van 12-13cm en ik ben 30 jaar dus groter zal hij ook niet worden,maar maak me er echt niet druk om,het is een prima lengte om sex mee te hebben en de lengte is ook nooit een probleem geweest,ben er nooit op afgewezen of wat dan ook.Ik ga zelf ook geen vrouw afwijzen als bijvoorbeeld haar borsten aan de kleine kant zijn,dat is ook zo iets.

  Reactie
Reageer op: Penislengte, te kort, te lang?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief