Problemen door kleine penis

 • #1

  Beste lezers,

  Uit diepe schaamte en omdat ik niet goed weet wat ik hiermee aan moet, stel ik een vraag via deze weg. Ik ben een 28 jarige jongen die last heeft van een zeer kleine penis. Nu hoor ik u denken : daar heb je er weer een maar er zit helaas een stuk meer achter. In slappe toestand is de penis niet eens te meten. In de meeste gevallen is alleen 1,5 cm voorhuid te zien en in het gunstigste geval een klein stukje van de eikel. Dit geeft mij de nodige uitdagingen , staand en zittend plassen is altijd lastig en rommelig daar ik moet 'richten' met enkel het voorhuidje. Ik moet aardig wat druk zetten en het drupt lang na. Schoonmaken blijft ook moeizaam omdat de voorhuid op deze manier moeilijk uit de weg te halen is en de eikel teruggetrokken is, ik kan er simpelweg gewoon niet bij. Na jaren oefenen kan ik nu aardig schoonmaken.

  Mentaal is nog het moeilijkst. Ik heb nog nooit een relatie gehad maar wil dit wel graag. De klok tikt door. Iedere keer schiet weer die angst toe : wat als het serieus wordt ?? dat zit echt heel diep. Plassen op plekken waar meerdere mannen staan lukt ook niet. Daarnaast lijd ik aan ernstige depressie met angststoornissen en krijg ik hiervoor zware medicatie. Dit onderwerp helpt zeker niet en ik weet gewoon niet wat ik hier mee aan moet.

  Voel vrij om je mening te geven en alvast bedankt daarvoor.

  Reactie
  #2

  Hoe groot is je penis in erectie?
  Heb je veel overgewicht? Hoe groot ben je en wat weeg je?

  Reactie
  #3

  Hallo , bedankt voor je reactie.

  In erectie is de penis ongeveer 9,5 cm. Ja ik heb aardig overgewicht. Ik ben 1.90 m lang en ben 140 kilo. Daarbij moet ik wel zeggen dat ik begin dit jaar nog 105 kg woog, ik ben dus veel aangekomen. Dit scheelde een halve centimeter.

  Reactie
  #4

  Dat kan toch echt wel meer schelen. Een groot deel van de penis verdwijnt namelijk in het vetkussen dat op je schaambeen ligt.

  Reactie
Reageer op: Problemen door kleine penis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief