Voorhuid gaat moelijk over eikel

 • #1

  Hallo,

  Ik ben 17 jaar en heb een maand geleden een ingreep gehad aan mijn toompje. Omdat ik het gevoel had dat er iets niet klopt. Bij de huisarts hebben ze aangegeven dat mijn toompje te kort was. Die is dus verlengt maar het probleem is daarmee niet verholpen. Het probleem is namelijk dat mijn voorhuid niet gemakkelijk over mijn eikel heen gaat en soms vast blijft zitten achter mijn eikel tijdens een erectie. Er is namelijk geen probleem als hij niet stijf is. Ook is het zo dat als ik verder ga dan achter me eikel het pijn doet. Ik heb zelf geen idee wat hier van de oorzaak is en of dit wel een probleem is. Ik hoop dat iemand mij hierbij kan helpen. Alvast bedankt voor uw antwoord.

  Reactie
  #2

  Het meest voor de hand liggende:
  Je toompje is nog steeds te kort
  Je voorhuid is iets vernauwd

  Er zijn dan 2 opties:
  Toompje laten verwijderen
  Een besnijdenis

  Reactie
  #3

  Hallo,

  Bedankt voor uw antwoord. Is er een manier om te testen wat het precies is? Aangezien ik geen vetrouwen meer heb in de huisarts. Omdat ze er de vorige keer ook te makkelijk over gedaan hebben.

  Reactie
  #4

  Je moet daarmee dan naar de uroloog gaan. Je bent een maand geleden behandeld dus kunt een afspraak bij de uroloog maken

  Reactie
  #5

  Je zou eventueel ook met de huisarts kunnen bespreken om Clobetasol 0,05% te gebruiken om de voorhuid wat te verruimen en door regelmatig de voorhuid over je eikel heen te trekken.

  Reactie
Reageer op: Voorhuid gaat moelijk over eikel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief