Schimmelinfectie/candida man

 • #1

  Hallo allemaal,

  Ik heb een vraagje en voel me redelijk gestrest.. ik heb sinds 2 dagen weer rode plekjes op mijn eikel en ben er bijna zeker van dat dit een schimmelinfectie is. Ik snap alleen niet hoe ik het weer heb gekregen.

  Ik had er vroeger iets meer last van. Mijn ex van 1.5 jaar geleden  had diabetes en zo heb ik het een aantal keer opgelopen. Dat is echter nu al heel lang uit en heb er sindsdien nooit meer last van gehad. Nu ben ik sinds kort weer aan het daten met een vrouw en een paar dagen geleden hebben we onveilige seks gehad. En nu plotseling komt het weer terug!! Volgens mij had zij ook nergens last van, maar hoe kan dat dan opeens? Ik had ook echt nergens meer last van. Ik baal er super erg van.. ik begin haar ondertussen toch aardig leuk te vinden en dan komt zoiets op de kop steken.. vind het ongemakkelijk om te vertellen, ik weet ook niet of het nou van mij of van haar komt. En heeft zij het nu ook door de laatste keer seks of hoeft dat niet persee? Ik heb alweer een cremepje gekocht net maar pfff... weet iemand hoe dit zou kunnen komen? Alvast bedankt..

   

  P

  Reactie
  #2

  Moeilijk te zeggen van wie...
  Maar het kan ook gewoon spontaan ontstaan door lichaamseigen schimmels/infecties die even de overhand krijgen. Belangrijk is in dit geval wel om beiden een crème te gebruiken.

  Reactie
  #3

  Bedankt voor je reactie!

  Ik heb even zitten nadenken en nog wat gelezen. Ik heb daar beneden een paar dagen geleden misschien ook wel iets te grondig gewassen met een washandje. Wel met alleen water maar wel heel hard (het schuurde). Zou dit ook een oorzaak kunnen zijn? En oef ik vind het wel echt heel moeilijk om zoiets na een pas een aantal dates op te brengen.. ik zal de volgende keer dat ik haar zie het wel even casual laten vallen dat het wat geïrriteerd was en of ze ook ergens last van had.. kijken wat ze zegt

  Reactie
  #4

  Dat zou je zo kunnen doen

  Reactie
  #5

  Goedemorgen,

  Ik heb nog even snel een vraagje. Er staat 2x per dag de creme (clortimazol) toepassen. Ik sport echter iedere dag en douche dan in dr middag. Ik heb tot nu toe dan ook in de middag (dus 3x per dag) de creme toegepast omdat het er anders af is. Kan dit kwaad?

   

  Ik zie verder na 3 dagen nog niet echte verbetering trouwens, misschien een heel klein beetje.. hopelijk wordt het snel beter

  Reactie
  #6

  3 x is toch iets te veel

  Reactie
  #7

  Oke bedankt, dan houd ik het bij 2x!

   

  Nog een vraagje sorry:

  Ik zei wel heel mooi schimmelinfectie , maar de vorige keer toen ik deze zalf er op deed zag ik vrij snel resultaat. Nu nog eigenlijk niks, en het begint er ondertussen meer ontstoken uit te zien (iets dikker en roder ipv alleen stippels). Nu las ik dat het ook een bacterie kan zijn, is het dan extra slecht dat ik er nu clortimazol op smeer? Ik heb het er met m'n bedpartner over gehad en zij heeft nergens last van gelukkig.

   

  Ik wil best naar de huisarts , maar ik dacht als het gewoon een schimmelinfectie is dan hoeft het niet. Kan de werking van zo'n creme ook langer duren? Heb het er nu 3 dagen op gesmeerd en nog geen verbetering. Of had ik al iets van verbetering moeten zien?

  Zodra de creme er op zit gaat de jeuk etc. wel direct iets meer weg.

  Alvast bedankt

  Reactie
  #8

  Als het er ontstoken uitziet is het beter om naar de dokter te gaan

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Oke bedankt,  ga ik doen!

  Reactie
Reageer op: Schimmelinfectie/candida man
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief