Linkerbal trekt naar boven met buik bewegen

 • #1

  Tijdens anale seks met een vrij groot geschapen transseksueel merkte ik dat het niet paste, maar deze persoon nam een 2e poging waarbij deze zich met vrij veel kracht naar binnen wou dringen, dit deed zo verschrikkelijk pijn waardoor ik meteen mijn lichaam terug trok. Toen ik thuis kwam en ging douchen zag ik dat mijn linkerbal ten opzichte van mijn rechterbal heel anders stond. Hij was een heel stuk omhoog en mijn rechter was nog gewoon op normale hoogte. Toen ik mijn buik iets meer ontspande zakte mijn linkerbal weer naar beneden en kwam weer gelijk met de rechterbal te liggen. Ik vond dat heel raar en toen ik mijn buik weer introk ging mijn linkerbal weer omhoog en bij ontspanning weer omlaag. Als ik dan met mijn vingers tijdens het intrekken van mijn buik voel aan mijn zak waar de linkerbal zit dan voel ik hem ook trekken aan mijn linkerbal. Aan de rechterkant van mijn rechterbal voel ik helemaal niks. Het is dus alleen aan de linkerkant. Door dit alles ben ik behoorlijk van slag en kan niet begrijpen wat er nou aan de hand is. Ik ben bang dat er iets stuk gegaan is door die anale penetratie? Ik weet dat de cremaster spier normaal bij koud of warme temp de ballen intrekt, maar nu trekt hij de linkerbal dus in met het bewegen van de buik. Wat zou hier aan de hand kunnen zijn en wat kan hier aan gedaan worden?

  Reactie
  #2

  Het zullen waarschijnlijk je bekkenbodemspieren zijn. Ik zou er wel even mee naar de huisarts gaan

  Reactie
  #3

  Daar ben ik al geweest en die zei dat alles normaal was. En zei ook dat je van anale penetratie niet zo een soort klacht kan krijgen. Ik vind dat een raar antwoord, want ik merk toch duidelijk op dat ik het voorheen nog nooit hebt gehad. Hoezo zouden het de bekkenbodemspieren kunnen zijn dan?

  Reactie
  #4

  Omdat je die waarachijnlijk te veel hebt aangespannen bij de anale seks

  Reactie
  #5

  Ja dat begrijp ik alleen is deze persoon volgens mij niet eens naar binnen geweest met zijn penis. Ik weet ook dat het verschrikkelijk pijn deed met die 2e poging! Ja hij liet zich met zijn hele gewicht op mij vallen met zijn penis. maar hoe kan het toch dat die cremaster spier nu continu reageerd op het intrekken van mijn buik? Of als ik druk zet door te blazen ook mijn linkerbal omhoog gaat en zodra de druk weer weg is dan ook weer de linkerbal naar beneden zakt? En waarom reageerd mijn rechterbal daar totaal niet op?

  Reactie
  #6

  En juist dat kan dus de oorzaak van het aanspannen van de bekkenbodemspieren zijn

  Reactie
  #7

  Oké en wilt u daarmee zeggen dat ik nu continu mijn bekkenbodemspieren aan het aanspannen ben of zijn ze in een bepaalde spanningsstand gekomen?

  Wat ik dan wel vreemd vind dat alleen mijn linker en niet mijn rechterbal hier zo heftig op reageerd...

  En hoe kan ik hier weer vanaf komen?

  Reactie
  #8

  Ze zullen waarschijnlijk in toestand van spanning terecht zijn gekomen. Van een bekkenbodemfysiotherapeut kun je daar oefeningen voor krijgen

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ik kan me daar nauwelijks bij wat van voorstellen. Temeer omdat het alleen aan de linkerkant de klachten zich voordoen en niet aan de rechterkant. Je zou toch zeggen dat de rechterbal dan ook de zelfde klachten zou moeten hebben...?

  Wat me wel is opgevallen dat mijn billen steeds behoorlijk aangespannen ( bij elkaar geknepen) zijn en mijn benen ook. Als ik dan probeer te ontspannen merk ik meteen een andere stand van mijn benen en ik merk dan ook dat mijn billen dan ook minder gespannen zijn en dus minder knijpen.

  Ik hoop wel dat ik hier vanaf ga komen, want ik vind het echt verschrikkelijk en verwijt het me zelf ook heel erg.

  Reactie
  #10

  Het lijkt er in ieder geval op dat het je bekkenbodemspieren zijn

  Reactie
  #11

  Dat lijkt me inderdaad een logische verklaring, maar hoe kan het dan dat de rechterkant daar totaal geen last van heeft en links alleen dus wel?

  Reactie
  #12

  Heeft u misschien nog een verklaring over mijn eerdere vraag?

  Reactie
  #13

  Daar kunnen verschillende oorzaken voor zijn. Het kan met spierspanning te maken hebben. Hoeft niet perse aan twee kanten gelijk of tegelijk te zijn

  Reactie
  #14

  Dank u voor alle antwoorden. Ik ga ermee aan de slag.

  Reactie
Reageer op: Linkerbal trekt naar boven met buik bewegen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief