soort van derde bal in balzak

  • #1

    [i]Goedenavond,[/i]

    Ik heb nu al een paar dagen een soort van derde bal boven mijn linker bal in mijn balzak. Het voelt zacht aan je kan het ook licht indrukken het is niet heel erg gevoelig alleen als je er meerdere malen indrukt begint het gevoelig te worden. Het is ook niet te bewegen en zit vast. Iemand een idee wat dit kan zijn en of het ernstig kan zijn? Moet ik hiermee naar de dokter of moet ik het gewoon een weekje aankijken?

    [i]Bedankt alvast.[/i]

    Reageer
    #2

    Ik zou er zeker even mee langs de huisarts gaan, ik denk hier aan een liesbreuk. Onderschat dit niet, maar laat er naar kijken.

    Reageer
    #3

    Als ik in bed lig lijkt het alsof het verdwenen is misschien dat dit de zaak iets meer duidelijkheid geeft?

    Reageer
    #4

    Ga nu maar zeker naar de huisarts, je hebt onmiskenbaar een liesbreuk. Deze is eenvoudig te verhelpen, dus blijf er niet te lang mee rondlopen.

    Blaas eens op je hand, of geef eens wat kracht op de buikspieren, dan zal je merken dat er een stukje darm in je balzak terecht komt. Voor je balzak en inhoud, kan dat geen kwaad maar, voor je darm daarentegen die kan je ongemerkt afknellen, met alle ellende van dien (ernstige)

    Niet twijfelen, maar naar de huisarts.

    Ik hoor graag van je.

    Arno

    Reageer
    #5

    Bedankt Arno ik ga zo snel mogelijk een afspraak maken bij de huisarts.

    Reageer
    #6

    hoe is het afgelopen?

    Reageer
    #7

    Ik zou eerder denken aan de bijbal of een ontsteking van de bijbal. ben ook benieuwd.

    Reageer
    #8

    Inmiddels ben ik naar de dokter geweest en naar het ziekenhuis voor een echo, ik heb inderdaad een liesbreuk, maar nog even afwachten morgen krijg ik de officieel uitslag van het ziekenhuis! bedankt iniedergeval!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ben blij te lezen dat je direct stappen hebt ondernomen, heel verstandig. En nu maar zorgen dat het weer in orde komt. Beterschap.!

    Reageer
    #10

    Ik heb ook zoiets, bij de rechterkant van mijn balzak zit als het ware een derde bal, ik hoop echter dat het niks ernstigs is, omdat er hierboven over een liesbreuk gesproken word. ik heb er zelf alleen geen last van of pijn, alleen het staat bij de rechterkant dan wel een beetje meer naar voren.

    Reageer
    #11

    Een 'derde bal' is wel iets dat je even door de huisarts moet laten onderzoeken hoor.

    Reageer
    #13

    Hoi.
    Derde bal kan ook een cyste van de zaadleider of boledvat (spatader) zijn, in mijn geval dus.
    Is een zwelling die vast zit aan een "bal" en niet pijnlijk is bij vast pakken. Bij mij gediagnosticeerd als spermatocele. Hoefde niets aan gedaan te worden, alleen als hij te groot wordt en uit gaat zakken ๐Ÿ˜‰
    Ik zou wel laten controleren. Is makkelijk te zien dmv echo. Er kunnen natuurlijk ook andere minder goedaardige problemen achter liggen.

    Succes ermee.

    Peter.

    Reageer
    #14

    ik heb dit probleem ook na het langdurig tongzoenen, ik heb geen idee wat het is, enkel dat het pijn doet.

    moet ik hiermee naar de huisarts,

    Groeten

    Reageer
    #15

    Kun je jouw probleem preciezer omschrijven?

    Reageer
Reageer op: soort van derde bal in balzak


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief