Witte waas op de huid onder voorhuid

 • #1

  Afgelopen weekend kwam ik er achter dat er een vreemde witte waas/ verkleuring op mijn huid zit onder de voorhuid onder de rand van de eikel. Het kan zijn dat het er al lang zat maar het viel me afgelopen weekend in eens op bij het wassen. Voor de zekerheid was ik even niet meer met zeep en enkel water en de dep mn penis gewoon af met afdrogen.

  Ik heb totaal geen klachten en ik voel het niet, verder voelt het ook niet anders aan. In de afgelopen dagen is het niet meer of minder geworden ook en ik heb de twijfel of het me nu ineens is opgevallen en ik een hyperfocus er op heb.

  Ik heb contact gehad met mn vorige sexpartner en die heeft vorige week een soa test gedaan, dat was goed en mn huidige sexpartner heeft nergens last van of iets wat hier op lijkt. De kans op SOA schat ik klein.

  Wat zou dit kunnen zijn?

  Reactie
  #2

  Dat lijkt in ieder geval niet op een soa. Het an ee irritatie zijn

  Reactie
  #3

  Dank voor je reactie, zou het een irritatie kunnen zijn van zeep/shampoo? Ik gebruik in principe niet anders als normaal, maar woon sinds 2 weken wel bij iemand anders in huis. Zoals ik zei voel ik er niks van (geen branderig gevoel o.i.d. ofzo) het wordt niet meer of minder in de afgelopen dagen.

  Mits het irritatie zou zijn, wat zou u adviseren qua hygiene en onderhouden?

  Reactie
  #4

  Verder niets doen alleen met water wassen..

  Reactie
  #5

  Nog geen verschil (ben al 4 dagen met water aan t wassen) het wordt ook niet erger maar ook  niet minder... zou het lichen sclerosus kunnen zijn? Of zou het dan erger zijn?

  Reactie
  #6

  4 dagen is ook wel erg kort. Ik kan er zo geen lichen sclerosis in zien

  Reactie
  #7

  dank voor je reactie, het enige wat ik wel merk is dat de huid tussen de eikel en voorhuid wat "vochtiger/olie-achtiger" is dan normaal, of ik focus er te veel op. Het stinkt verder helemaal niet ofzo. Ik douche 1x per dag in de avond.

  Dan wacht ik het nog een weekje af.

  Reactie
  #8

  5 dagen verder. Geen verandering. inmiddels toch nog extra getest op Gonorroe en Chlamydia, op alle locaties negatief.

  Ook nog steeds geen klachten, alleen dat de huid er wat vochtiger/olie achtiger is met tijden maar anders ook weer heel droog op andere momenten... geen nare geuren ofzo.

  In het midden is het wel een stuk dikker en vooral witter, bij het uiteinde van de ader. De witte waas loopt ook wel echt rondom. (Zie foto 2 van 3)....

  Zou het dan een schimmelinfectie kunnen zijn? of Balantis? of gewoonweg een pigment verkleuring?

   

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Het lijkt niet op een schimmelinfectie. Ga ermee naar de huisarts en laat ernaar kijken

  Reactie
Reageer op: Witte waas op de huid onder voorhuid
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief