Gescheurde voorhuid?

 • #1

  Hey jongens. Een jaar of wat geleden is ooit dat ene stukje huid aan de onderkant van mijn penis (dat deel wat de voorhuid met de eikel verbind) gescheurd. Dit gebeurde doordat ik hard de voorhuid naar achteren trok toen ik erg nodig moest plassen. Het duurde ongeveer een week of drie voordat dit weer aan elkaar gegroeid was, en het deed erg zeer wanneer ik plaste.

  Nu, een goede tijd verder, na de seks, zag ik dat er bloed tussen mijn sperma zat. En ja hoor, het is weer gescheurd. Kan het zijn dat dit toen gewoon niet goed geheeld is, of is het iets anders?

  Ik hoop dat ik zo duidelijk genoeg was, en dat iemand mij kan helpen/ gerust stellen.

  Vriendelijke Groeten,
  Robert.

  Reactie
  #2

  Hallo,

  Ik heb dit probleem ook gehad, ik kan me zo 1,2,3 niet herinneren hoe het de eerste keer kwam dat mijn thoompje scheurde. maar de 2e keer kwam het omdat ik te droog sex had. Blijkbaar was er na 1x scheuren nog niet genoeg rek. Nu dik 1,5 jaar verder, is er niks meer aan de hand.

  Zorg dat je het goed schoon houdt. bijvoorbeeld door onder de douche (ik weet dat het heel pijnlijk is) even de voorhuid naar achteren te doen en met lauwe, zachte straal eventjes schoon maken.

  Het zou gewoon net als een snee tussen 2 vingers in, gewoon moeten genezen.

  Merk je toch iets vreemds, zou Ƭk overwegen naar de huisarts te gaan.

  Succes

  Reactie
  #3

  Hee, hartelijk dank voor je reactie. Intussen zijn we al een week verder, en is het redelijk geheeld al. Het enige: als ik ernaar kijk, zie ik dat het nu scheef geheeld is. volgens mij is hij nu korter geworden; het doet zeer als ik de voorhuid naar achteren trek. Maar, het is pas een week verder, ik kijk het nog even aan zo.

  Dank voor je reactie in ieder geval.

  Reactie
  #4

  Als ik de berichten doorlees over gescheurde voorhuid dan wordt bedoeld het toompje,maar vind geen enkel bericht oven een ingescheurde voorhuid wat mij overkwam bij een eerste penetratie .Ik kwam niet naar binen bij haar en was onze eerste sex .Ik had al een te nauwe voorhuid en zij verkrampte op dat moment en het ging mis. Mijn voorhuid was zeker 2 cm ingescheur en bloedde enorm. Doekje er om en naar mijn huisarts die niet de huid weer sloot maar afdichtte met hechtingen.Sindsdien aan onderzijde een V vorm van de voorhuid en kon toen pas de voorhuid geheel naar achteren krijgen . Bij een liesbreuk operatie zag een Chirurg dat en vond dat ik besneden moest worden en dat is gedaan en tevreden ermede Nergens vind ik een dergl verhaal terwijl de arts melde ..je bent de erste niet en ook niet de laatste
  Het is niet leuk als dit je overkomt

  Reactie
  #5

  een hoop jongens hebben problemen met hun voorhuid.op deze site heb ik er verschilende malen over geschreven.zoals johan scrijft is hij dik tevreden,ik zou zeggen met jongens met voorhuidproblemen laat je eigen besnijden.op mediche indicatie kost het niets en wees niet bang.

  Reactie
  #6

  Toen ik enkele weken geleden seks had met men vriendin, is bij mij het verbindinkje (tussen eikel en voorhuid) ook volledig gescheurd.
  Bloed overal, geen zicht en vol paniek.
  Na een paar uur, was het wel gestopt, maar de eerste week deed het enorm zeer om te urineren.

  Daarna voelde ik er niks meer van, en was alles terug normaal.
  Toch heb ik wel wat angst om terug te vrijen, ik weet niet goed of dit nog kan gebeuren, of terug scheuren? (voor alle duidelijkheid, het verbindinkje is volledig los)

  Groeten

  Reactie
  #7

  Lees ook:

  Scheurtje in toompje
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/181983-scheurtje-in-toompje.html

  Wat te doen met mijn gescheurde toompje
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/231420-wat-te-doen-met-mijn-gescheurde-toompje.html

  Toompje gescheurd ? graag snel reactie!
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/135524-Gescheurd-graag-snel-reactie.html

  Een probleem, strak toompje, voorhuid niet
  http://www.dokter.nl/forum/Penis-testikels/195000-Een-probleem-strak-toompje-voorhuid-niet.html

  Reactie
  #8

  Misschien heb jij ook aan antwoord op mijn vraag (ik hoop het):

  Bij mij is niet het toompje gescheurd maar het plasgaatje is uitgescheurd, richting het toompje en het ziet er raar uit... Ik kan er een dun potloodje in stoppen als ik zou willen...

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  ik heb ook een bijna doorgescheurd toompje wat kan ik er aan doen want het bloede hevig en de sex doet ook pijn ik kan de voorhuis niet mer helemaal naar schter doen anders doet het pijn

  Reactie
  #10

  Lees meer vragen en antwoorden over een gescheurd toompje:
  http://www.dokter.nl/search_gcse/?q=FORID%3A11&cx=partner-pub-8575168267605921%3Aeak94u-kmbq&ie=UTF-8&q=Toompje+gescheurd&sa=zoeken&siteurl=http%3A%2F%2Fwww.dokter.nl%2F

  Reactie
  #11

  Is het niet vreemd om hiermee naar de huisarts te gaan? ik ben nogal jong!

  help

  Reactie
  #12

  Het is helemaal niet vreemd om hiermee naar je huisarts te gaan.
  Dit komt vaker voor dan je denkt. Het is zelf zeer aan te raden om naar je huisarts te gaan. Die kan nl zien of er eventueel sprake is van infectie of infectiegevaar. Hij kan daar een zalf voor voorschrijven zodat je probleem snel weer is opgelost.

  Reactie
  #13

  Hey ik en me vriend probeerde kontsex tehebben en toen we dat probeerde schuurde het voorhuidje bij de eikel daarbinnen en het ging bloeden en was geschuurt.. Echt veel paniek hadden we.. Uiteindelikk was het gestopt met bloeden maar wat moeten wr doen

  Reactie
  #14

  Het zou verstandig zijn om naar de huisarts te gaan. Vooral omdat jullie anale seks hebben gehad. De huisarts kan een antibacteriƫle zalf voorschrijven om infecties te voorkomen. Daarnaast kan dan ook even gekeken worden hoe erg de voorhuid is gescheurd.

  Reactie
  #15

  ik heb volgens mij het zelfde als johan gehad gister. Maar ik ben in de antillen op vakantie. Is het handig om hier naar de dokter te gaan denk je?

  Reactie
Reageer op: Gescheurde voorhuid?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief