Pijn in penis

 • #1

  Hallo,
  Ik merk dat als ik masturbeer dat ik onderaan mijn penis aan de linker kant van boven gezien een raar gevoel heb. Het is niet perse pijnlijk, maar niet fijn. Het voelt een beetje als spierpijn. Wat kan dit zijn?

  Reactie
  #2

  Is best mogelijk, is je cremaster spier die bij masturbatie wat gaat belasten, is helemaal niks ernstig. Mag ik vragen hoe vaak je masturbeert en hoe oud je bent?

  Reactie
  #3

  Moeilijk te zeggen...misschien iets te ruw. Probeer een andere manier van masturberen

  Reactie
  #4

  Hallo, zou dat dan kunnen van te vaak rukken?

  Ik ben 17 en soms heb ik ook zo een wat raar gevoel na een tijdje maar is meer in mijn ballen dan in mijn piemel.

  Reactie
  #5

  Dat zou kunnen

  Reactie
  #6

  Ik ben 15 jaar en doe het ongeveer 1 keer per dag, in het weekend 2 keer per dag.

  Reactie
  #7

  Heb je dan meer last in weekend als je het vaker doet ? Of misschien eens andere manier van masturberen proberen. Gezien je leeftijd is zeker niet ongewoon dat je dagelijks masturbeert.

  Reactie
  #8

  Ik heb dit pas sinds een week, en naar mijn idee masturbeer ik niet anders als andere jongens. Misschien dat ik het teveel heb gedaan en dat het spiertje overbelast is?

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ja, is cremaster spier, die er gevoelig aan is, en die pijn veroorzaakt. Zou vanzelf moeten overgaan als je wat rustiger aan doet. Heb je ook last bij het vrijen, of enkel bij masturbatie, of ben je nog niet aan vrijen toe, kan ook gezien je leeftijd.

  Reactie
Reageer op: Pijn in penis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief