Rode bultjes op penis en eikel

 • #1

  Hi,

  Ik heb sinds kort opeens rode bultjes op mijn penis en eikel. Ik heb onlangs wel anale sex gehad wat veel te stroef ging door te weinig glijmiddel. Maar ik heb zelf niet het idee dat dit de oorzaak is. Iemand een idee?

  Reactie
  #2

  Een irritatie of een infectie. Ik zou met de klachten naar de huisarts gaan.

  Reactie
  #3

  Bijgaand foto's. Het lijken meer zweertjes eigenlijk.. het vreemde is dat ik 4 weken geleden nog een sos-test heb gedaan. Daarna geen sex gehad, tot afgelopen zaterdag dus.

  Attachments:
  Reactie
  #4

  Het lijken inderdaad zweertjes. Ga naar de huisarts en laat ernaar kijken

  Reactie
  #5

  Doet het pijn?

  Reactie
  #6

  Nee, voel er niks van. Als ik eroverheen ga voelt het meer als een licht schaafwondje ofzo. Maar absoluut niet pijnlijk.

  Reactie
  #7

  De zweertjes op de penis zijn trouwens alweer ingedroogd. Korstje geeft een lichtelijke jeuk, logisch. Alleen die op mijn eikel blijft hetzelfde. Weet ook niet of dat wel een zweertje is, ik merkte die namelijk als eerste op.

  Reactie
  #8

  Situatie onveranderd. Ik ga vrijdag naar de GGD voor een soa-onderzoek. Ik gok zelf op Syfilis.

  Een bedpartner waar ik meerdere malen onveilig sex mee heb gehad, had het namelijk wel. Beide soa test gedaan. Bij hem positief, bij mij negatief. Ik denk dus dat het nu alsnog eruit is gekomen. Lange incubatietijd wellicht..? (Alhoewel dat wel 6 weken dan is, is wel erg lang misschien..)

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  De incubatietijd kan tussen 10-90 dagen liggen

  Reactie
  #10

  Oh dat is langer dan ik dacht. Wat denk jij zelf John? Ik vind het lastig om te bepalen of het daadwerkelijk een zweertje is of een schimmelinfectie oid.

  Reactie
  #11

  Moeilijk om dat zo aan de hand van de foto te bepalen...

  Reactie
Reageer op: Rode bultjes op penis en eikel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief