Mond urinebuis

  • #1

    Hallo,
    Ik heb nu al een aantal maanden last van enkele symptomen. Het begon met een opgezette mond urinebuis (meatus) welke niet continue aanwezig is maar voornamelijk bij een erectie of na een orgasme zichtbaar is. Dan is goed te zien dat de mond van de urinebuis dus naast de opening van de plasbuis opgezet is. Daarna kreeg ik last van een irriterend gevoel in de plasbuis zelf wat na een paar weken verdween. Toen ik een aantal vlekjes op mijn eikel constateerde heb ik van de huisarts een myconazol creme en fluconazol gekregen. De vlekjes zijn hierna niet meer teruggekeerd. Waar ik wel nog steeds last van heb is een prikkend gevoel bij de mond van de urinebuis. Met name bij het wakker worden en na een orgasme. Na een orgasme is de mond rood en oogt het geïrriteerd. Soa testen heb ik gedaan het hele lijstje zijn negatief heb er zelfs meerdere laten doen. Wat kan dit zijn denkt u?

    Reageer
    #2

    "Dan is goed te zien dat de mond van de urinebuis dus naast de opening van de plasbuis opgezet is." Zoals je het schrijft, lijkt het alsof je het over twee openingen hebt. Maar dat is er eigenlijk maar een.
    Misschien een irritatie van het slijmvlies van de urinebuis.. Vraag aan de huisarts een verwijzing voor de uroloog

    Reageer
    #3

    Hallo John ja dat bedoelde ik ook. Het is echt de zogeheten meatus. Vanmorgen dus een orgasme gehad en nu prikt het nog steeds en oogt wat rood rondom. Minder dan net na het orgasme maar het is wel aanwezig nog steeds. Ben afgelopen al naar mijn huisarts geweest en word nog voor een derde keer op gonorroe en chlamydia getest en overige bacteriën dus dat wacht ik af. Is die kans aanwezig dat het toch een symptoom of nasleep is van een gonorroe of chlamydia infectie? Ondanks eerdere negatieve testen? Ik las namelijk dat het ook met chlamydia te maken kan hebben?

    Reageer
    #4

    Dat is niet erg waarschijnlijk als je de testen hebt gehad.
    Vraag een verwijzing

    Reageer
    #5

    dus volgens u kan het niet zo zijn dat negatieve urinetesten op genoemde soa’s toch klachten kunnen geven? Met die urinetesten wordt dus alle mogelijke links/infecties/bacteriën van de betreffende soa gevonden ofwel er kan niets gemist worden?

    Urethritis kan het ook niet zijn volgens de huisarts gezien ik geen last heb met plassen en geen afscheiding heb. Ik dacht zelf door het internet af te struinen misschien aan urethrameatitis. Komt dat ook naar boven bij een urinetest?

    Hoor het graag van u

    Reageer
    #6

    Je kunt niet alles met een urinetest vinden. Behalve dan de soa's die komen er dan wel uit

    Reageer
    #7

    Hoe is bijv uit te sluiten dat het urethrameatitis zou kunnen zijn? Kan een uroloog dat?

    Reageer
    #8

    De uroloog zou dat kunnen

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Bedankt

    Reageer
    #10

    beste john

    vandaag de uitslag gehad van de urinetest bij de huisarts op gonorroe en chlamydia. Deze waren negatief. Het was de derde keer dat ik me op deze soa’s heb laten testen. Bij 2 weken en 4 weken en nu dus op iets meer dan 3 maanden. Hiermee bedoel ik dus het aantal weken/maanden nadat ik orale seks heb ontvangen. Onveilig (stom!).

    Mijn vragen die ik nu heb aan u en waarop ik hoop van u een antwoord te krijgen zijn:

    1: Kan ik nu dus officieel uitsluiten dat het GEEN soa kan zijn. Gonorroe chlamydia syfilis mycoplasma en hiv testen waren allemaal negatief en ik heb ook geen herpes blaasjes of wratten gezien en dit is ook door de huisarts zo bepaald. Heb me door de angst voor een soa dus meerdere malen en na alle voorgeschreven incubatietijden (ook hiv en syfilis na 12 weken) laten testen

    2: Mijn urine is dus ook onderzocht. Komen  Ureaplasma, niet specifieke urethritis en urethrameatitis dan ook naar voren of moet hier op een andere manier naar gezocht worden of worden getest? En kan het een van deze drie dingen überhaupt zijn?

    een volgende afspraak met de huisarts staat gepland nu waar ik wil aangeven dat ik naar een uroloog wil.

    Bedankt

    Reageer
    #11

    De meest voorkomende soa's zijn daarmee dan uitgesloten.
    Nier specifieke urethritis/meatitis zou dan verder onderzocht moeten worden

    Reageer
    #12

    dat is dus niet iets wat bij een urinetest naar voren komt?

    Reageer
    #13

    En kunnen Ureaplasma, niet specifieke urethritis en urethrameatitis door het orale seks contact opgelopen zijn? Of is het puur toeval dat ik hier last van heb na dat contact?

    Reageer
    #14

    Je zou dat eventueel door contact kunnen krijgen

    Reageer
    #15

    Ik weet niet waar precies naar gekeken is. Maar het wordt niet automatisch onderzocht

    Reageer
Reageer op: Mond urinebuis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief