Pijn na aftrekken

 • #1

  Ik ben zelf 14 en kreeg altijd gevoel van plassen tijdens klaarkomen.
  Een vriend zij eat hij het gevoel ook had maar dat als je door gaat je klaarkomt nu heb ik dit geprobeert en kwam ik alsnog niet klaar alhoewel het wel zo voelde, maar na dat ik mijzelf had afgetrokken voelde ik een pijn bij mijn penis. Precies onder de eikel. Ik denk zelf dat ik misschien te snel naar mijn eikel ga waardoor ik misschien de onderkant pijn doe?

  Iemandd enkele ideeen?

  Reactie
  #2

  Ik denk dat je penis gewoon nog moet wennen aan masturberen. Het lijkt een beetje op een droog orgasme als ik het zo lees. Niks om je zorgen over te maken. Het komt vanzelf wel op een gegeven moment. De pijn kan ook komen door te hard masturberen pas op dat je het niet te hard doet zonder glijmiddel dat kan de huid irriteren.

  Reactie
  #3

  Doe het eens wat rustiger aan

  Reactie
  #4

  bedankt voor je reactie! Het gerust me enorm en helpt me ook met he tenminste begrijpen! Hier heb ik tenminste iets aan thanks!

  Reactie
  #5

  Denk dat je gewoon wat te ruw bent geweest; denk dat iedere jongen dat wel eens heeft gehad. Aan de onderkant van de eikel, bedoel je dan het riempje dat daar loopt zeer doet? Schuift je voorhuid wel makkelijk en ook echt volledig terug? Kan zijn dat het riempje iets kort is waardoor er net te veel spanning op komt? Gewoon iets voorzichtiger doen 😉

  Reactie
Reageer op: Pijn na aftrekken
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief