Bijbal?

  • #1

    Hoi lezer,

     

    als ik zit heb ik laatste dagen beetje gevoel soms balzak wat tintelt / slaperig gevoel. Vandaag weer gevoeld en bal zelf is niet gevoelig of ook niet steen hard. Maar vooral het gedeelte eraan, bijbal? Aan achterkant is gevoelig als ik er beetje in knijp met 2 vingers.

     

    verder geen klachten. Kan dit iets zijn?

    Reageer
    #2

    Het is niet zo raar dat het gevoelig is als je in de bijbal knijpt. Het is ook niet bedoeling om dat te doen.
    Het tintelig/slaperig gevoel kan door een zenuw worden veroorzaakt. Zithouding kan dat veroorzaken. Het zadel van fiets of bromfiets bijvoorbeeld

    Reageer
    #3

    Bedankt voor het bericht. Sorry, bedoelde ook niet hard knijpen, maar even tussen 2 vingers in vastpakken.

     

    verder, als je de bijbal een beetje in kan drukken / meeveert dan is er niets aan de hand toch? Voor nu gewoon in gaten houden?

    Reageer
    #4

    Ook dan is de bijbal gevoelig.

    Niks aan de hand dus

    Reageer
    #5

    dank voor de snelle reacties.

    vandaag na het douchen met een slappe zak heb ik even alles rustig gecontroleerd. De bal kon ik rustig tussen mijn vingers ronddraaien en voelde niet gevoelig aan. Verder kon ik er heeeeeel rustig druk opzetten en leek hij mee te veren.

     

    vervolgens kwam ik bij de bijbal en hier bij aanraken kreeg ik meteen een flauwe steek. Deze steek voel ik ook als ik bijna moet plassen, net of er dan druk op staat. Verder als ik bezig ben netgens last aan maar als ik rustig zit dan merk je beetje zeurderig / tintelend gevoel.

     

    zou u mij nog een keer een reactie kunnen geven wat i denkt dat het is?

    Reageer
    #6

    Misschien een irritatie van de bijbal of de zaadleider

    Reageer
    #7

    Hoi John,

     

    Ik heb ondertussen nog steeds een branderig / zeurend gevoel als ik zit. Als ik loop en sta eigenlijk geen problemen. Ben nu 7 dagen bezig met een antibiotic kuur, maar nog weinig vorderingen. Wat is je advise?

     

    Tevens heb ik maar 1 bal, 1 verloren aan een torsio testis. Stel mijn huidige bal zou nu dood zijn; klopt het dan dat je per direct niet meer klaar kan komen? (want dat kan ik nog wel) en klopt het dat je geen zaadlozing meer kan hebben? (want dat heb ik nog wel)

     

    Graag advies,

     

    Jeroen

    Reageer
    #8

    Als die bal zou zijn afgestorven had je toch wel andere klachten gekregen. dat zal dus niet aan de orde zijn.
    Wat de kuur betreft: Het kan soms tot enkele dagen na de kuur duren voordat er effect is.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Gister bij het ziekenhuis geweest.. ze konden niets vinden. Bal was goed, bijbal niets geks, geen ontsteking, geen kanker, niks geks bij de lies. Alles was goed. Geen idee waar pijn vandaan kon komen. Ben super blij mee. Alleen nog vervelend ik het zeurende en brandende gevoel heb. Wel vreemd toch?

     

    enige wat hij zag was dat ik ruime bloedvaten had (4mm). Maar door op mijn hand te blazen zag hij wel dat kleppen nog goed waren en bloed rood bleef op het scherm en niet blauw werd.. maar ook dit was dus goed.

     

    vreemd toch? Of vind jij ruime bloedvaten in je balzak gek?

    Reageer
    #10

    Dat is niet gek

    Reageer
    #11

    Want?

    Reageer
    #12

    Omdat het vaker voorkomt

    Reageer
Reageer op: Bijbal?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief