Onzeker

 • #1

  Hallo, ik ben een 28j en heb sinds 4j een relatie met een 'oude jeugdliefde' we zijn vroeger al enkele keren 'samen' geweest.. Maar we waren beiden nog niet echt serieus toen, ik was een "player" en zij pendelde tussen mij en een vriend van mij, die bewuste vriend is altijd een echte playboy geweest toen en nu trouwens nog,gebruike meisjes enkel voor sex en bij wie het kon die liet hij nog als webcamgirl voor hem 'werken', enige wat hij wel heeft is een serieus lange penis, hij heeft 23cm,mijn vriendin kon in die tijd in mijn ogen gewoon niet kiezen tussen mij en hem.. Waar ik met zit nu is het feit dat ik qua penis lengte maar aan 15cm zit.. Ze heeft een 2tal jaar die tijd vroeger wanneer ze niet kon kiezen tss mij en mijn vriend dus ook een 2tal jaar sex gehad met hem die 23cm had. Nu zijn we ouder en sinds 4j terug samen enzo, maar omdat zij 2j lang sex gehad heeft met hem die 23cm had voel ik me nu gewoon heel onzeker omdat ik maar 15 heb.. Als een penis vn 23cm volledig in haar vagina kon, kan ze van mij toch niet echt veel voelen tijdens onze sex..

  Reageer
  #2

  Maak je daarover maar geen zorgen. Het gevoeligste deel van de vagina zijn de eerste 2-3 cm

  Reageer
  #3

  De reden dat ik deze onzekerheid heb is omdat ik 2tal jaar geleden haar oude laptop gevonden heb onder het stof  keek daar even in en in de prullenbak zat een filmpje van jaren geleden dat gemaakt was van een moment dat ze sex had met die bewuste persoon met zijn 23cm lengte. Toen ik de gezichtsuitdrukkingen zag van haar op dat filmpje en haar manier van doen (eerder roepen dan kreunen) dan is dit begonnen, oke bij mij is ze zeker en vast geen ijskast ofzo versta me niet verkeerd  maar haar manier van doen en zo roepen bij hem zo is ze bij mij nooit geweest hoor. Daarmee dat ik daaruit afleid dat zijn grote penis gewoon een pak beter was voor haar op vlak van sex begrijp je wat ik bedoel?

  Reageer
  #4

  Maar 15 cm? De mijne is maar 12 ofzo. Daarnaast ben ik 23 en heb ik überhaupt nog nooit een vriendin gehad/ wat gedaan met een meisje. Dus als ik jou was zou ik niet onzeker zijn en blij dat je een vriendin hebt (;

  Reageer
  #5

  Het gaat echt niet om kwantiteit maar om kwaliteit.....

  Reageer
  #6

  Het gevoeligste deel van de vagina zijn de eerste 2-3 cm

   

  Ik weet het niet zeker maar volgens mij is de vagina 7-12 cm diep en wanneer ze opgewonden wordt kan het zomaar 22+cm diep worden.

   

  Reageer
  #7

  Dat kan best, maar de meeste gevoeligheid door aanwezige zenuwuiteinden, zitten toch echt in het begin van de vagina

  Reageer
Reageer op: Onzeker
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief