Penis Issue's

 • #1

  hoi lezer, ik ben 16 jaar jong en heb een aantal issue's.

  • Ik heb vandaag EINDELIJK voor het eerst in mijn leven mijn  voorhuid achter mijn eikel gekregen, en ja die ga ik als ik wakker wordt onder de douche effe flink schoonmaken.. maar mijn eikel is echt heeeeel overvoelig. Ik probeerde mijn ontblootte eikel in mn onderbroek te doen maar dit voelde zo enorm kut.. wat kan ik hier tegen doen?
  • Ik heb voor mijn leeftijd een hele kleine pik... mijn eikel is 2/3 van mn gehele penis, gaat dit nog groeien (ben nu 16)? Is ongeveer 5 tot 7 centimeter (mijn duim ongeveer).
  • Ik krijg mijn voorhuid niet over mn penis in erectie.. ik heb ook al geprobeerd om in niet erectiestand eroverheen te doen, en dan daarna een erectie krijgen.. maar dit werd al snel geannuleerd door de pijn. Zoals alle andere mensen blijf ik natuurlijk het liefst ver weg van de huisarts.

  Alvast bedankt!

  Groetjes,

  Reageer
  #2

  Ik snap dat je niet graag naar de huisarts gaat, maar ik raad je toch aan om dat te doen. De huisarts kan eventueel een zalf voorschrijven waarmee je de voorhuid wat kunt oprekken. Als je de voorhuid makkelijk over je eikel kunt krijgen, neemt ook de gevoeligheid van de eikel af.

  5 tot 7 cm in erectie?

  Reageer
  #3

  5 tot 7 centimer in slappe stand, in erectie is dit ongeveer 10 / 11 centimeter.

  Reageer
  #4

  gevoeligheid gaat over ne de eiken niet meer vast zit zal de penis ook gaan groeien

  Reageer
  #5

  Dan is er dus eigenlijk helemaal niets mis.... Heel normale afmetingen dus

  Reageer
  #6

  Hoe kan ik die eikel minder gevoelig maken dan?

  Reageer
  #7

  in slappe stand is mijn penis ook heel klein maar dat zegt echt niks want in erectie is ie best flink en meiden vinden een dikke pik vaak veel beter dan een lange

  Reageer
  #8

  Die overgevoelige eikel is omdat de eikel altijd bedekt is geweest met de voorhuid. Wat je hieraan kunt doen is de eikel ontbloot te laten, en door bewegingen en de wrijving met je onderbroek zal je een flinterdun eeltlaagje op je eikel krijgen waardoor de gevoeligheid snel afneemt. Met snel bedoel ik binnen een week of 2 . En nee, in het begin zal dit overdag niet te doen zijn (want veel te gevoelig/omplezierig). Begin dan ook om 's-nachts je eikel te ontbloten als je erg moe bent. Misschien is dat nog steeds een beetje ongemakkelijk, maar als je slaapt voel je die overgevoeligheid niet. Na een paar nachtjes zo slapen is de penis al veel minder gevoelig en kun je het ook overdag proberen.

  Enne, voor wat betreft die vernauwde voorhuid. Ja het is beter om naar een arts te gaan dan om raad te vragen op een forum als deze. Maar Ik begrijp de schroom daarvoor. Als je het eerst zelf nog even wil proberen :  je boekt dus al voortgang, en je moet (absoluut zonder te forceren !!!) gewoon blijven doorgaan om de voorhuid net zover naar achteren te schuiven totdat het nog net geen pijn doet. Zovaak mogelijk per dag, en dan nog kan het een proces van vele weken zijn voordat het uiteindelijk wel lukt. Het helpt als je een zalfje gebruikt, of als je het in bad doet, dat maakt de huid wat losser....

  En waarschijnlijk groeit je pik ook nog wel de komende 2 jaar....

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Je hebt hoogstwaarschijnlijk een vernauwing, dit heb ik zelf ook gehad (meerdere keren) Dit kan behandeld worden met hormoon zalf, hierdoor wordt de huid heel los. Gewoon naar de huisarts gaan, je krijgt waarschijnlijk direct dat zalfje, 1-2 week smeren en alles is weer helemaal in orde.

  Onthoud dat de huisarts een hoog opgeleid en professioneel persoon is dat jou alleen maar wil helpen.

   

   

  Reageer
  #10

  Beste,

  Bedankt voor jullie hulp! Nu nog 1 puntje, binnenkort ga ik waarschijnlijk voor het eerst sex hebben met een meisje. Kan ik dat gewoon proberen? Of moet ik toch nog een condoom proberen? (Ze slikt de pil dus condoom is minderwaardig zegmaar)

  Alvast bedankt!

  Reageer
  #11

  Als ik jou was zou  ik een condoom  gebruiken, hoevaak hoor je van  die verhalen.... Daar moet je als jongen van 16 niet aan denken... Je laten pijpen kan geen kwaad zonder condoom

  Reageer
  #12

  Bedankt voor je reactie!

  Ik bedoel eerder, is het slim om sex te hebben zonder condoom als mn voorhuid in erectie niet goed naar achteren kan?

  Alvast bedankt!

  Reageer
  #13

  vandaag heb ik voor het eerst (14 jaar) mijn voorhuid in erectie naar achteren gekregen. Het was best makkelijk als je dit doet; in bad gaan, water op een temperatuur van ongeveer 40 graden. Ik zat 30 mij in bad een boekje te lezen, en had de hele tijd spanning op mijn voorhuid gezet (dus klein beetje naar achteren trekken) onderwater. Na een bepaalde hoeveelheid tijd voel je dat je voorhuid zacht begint te worden en kan je het makkelijk naar achteren trekken (een beetje kracht voor nodig) Daardoor kon ik het heel goed schoonmaken.

  Reageer
  #14

  @nietboeiend

  De pil beschermd tegen zwangerschap maar niet tegen soa's

  Reageer
  #15

  Ohja ik begrijp het... dom dat ik daar zelf niet bij kwam, bedankt iedereen voor de reacties, ik zal binnenkort ook het bad eens proberen.

   

  Tips ALTIJD nog welkom!

  Bedankt!

  Reageer
Reageer op: Penis Issue's
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief