Hele pijnlijke eikel

 • #1

  Ik ben een jongen van 14 jaar en heb al jaren last van een ontzettend gevoelige eikel. Daarbij heb ik eerst ook last gehad van een nauwe voorhuid, maar dat heb ik met veel “oefenen” weg gekregen. En alsof dat nog niet genoeg is heb ik denk ik ook een te lange voorhuid. Bij een erectie zit er nig steeds een tuitje aan mijn penis.

  Maar om even terug te komen op de eikel, ik heb al jaren een hele gevoelige eikel en masturberen is hierdoor ook niet fijn. Het is zelfs zo erg dat ik mijn eikel niet meer durf aan te raken, maar ik spoel hem wel af met water in bad of onder de douche, maar onder de douche kan ik de straal niet hard zetten of het wordt weer pijnlijk. Ik heb echt geen idee wat ik moet doen, want ik vind het heel raar om hier met mijn ouders over te praten, want wij zijn niet heel open met elkaar. Ik kom nu waarschijnlijk over als een watje, en misschien is dat ook zo, maar ik weet echt niet wat ik moet doen. Help!

  Met vriendelijke groet,

  Anoniem

  Reageer
  #2

  Dat heeft met watje helemaal niets te maken hoor.
  Je eikel zal gevoelig zijn omdat je dus de vernauwde voorhuid hebt gehad. Ik zou je aanraden om met de klacht naar de huisarts te gaan.

  Reageer
Reageer op: Hele pijnlijke eikel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief