• #1

  Hoi ik heb een probleem, ik ben 14 jaar en als ik mijn voorhuid helemaal naar achter trek gaat mijn eikel naar voren. Ik heb nog geen seks gehad en ik ben echt bang voor als ik het misschien wel heb dat dit dan een probleem is. Mijn penis is ook niet precies recht meer een soort krom en ik weet dat het niet hoort, ik heb daar ook al best last van als ik eraan denk hoe ik dan seks moet hebben met een meisje als ik een kromme penis heb. Ik hoop maar dat hij recht groeit in de tijd dat ik ouder wordt.

  mvg

  Reageer
  #2

  Een kromme penis is heel normaal. Alleen in pornofilms zijn die altijd kaarsrecht. Als je te hard aan je voorhuid trekt, gaat je eikel inderdaad iets naar voren. Ook dat is normaal

  Reageer
  #3

  Oke, ik had nog een vraag. Hoe hou je tijdens seks je voorhuid naar achter want als ik tijdens mastruberen me voorhoud naar achter probeer te houden gaat hij automatisch weer terug naar me eikel, hij gaat er niet weer helemaal overheen maar hij komt tot het begin van de eikel maar mij lijkt dat je niet seks kan hebben zo. Heeft iemand enig idee hoe je je voorhuid naar achter kan houden, ik heb nog geen seks gehad dus geen ervaring.

  Reageer
  #4

  Dat hoort zo en is heel normaal. En dat werkt prima met seks

  Reageer
Reageer op: Eikel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief