Voorhuid

 • #1

  Ik ben nu 12 en mijn voorhuid zit nog vast aan de eikel en weet niet hoe ik dit los krijg veel zeggen oefenen (rukken) maar dat gaat niet want als ik een stijve heb doet dat pijn en krijg ik hem er niet omheen! Kan iemand mij helpen?

  Reageer
  #2

  Als je een bad hebt, dan oefenen in bad. Het water maakt je huid wat soepeler en weekt de boel een beetje. Heb je geen bad gebruik dan een beetje zalf. En dan je velletje zover mogelijk naar achteren halen totdat het nog net geen pijn doet. Absoluut niets forceren ! Als je bij een slappe penis wel de voorhuid kan terugschuiven , doe dit dan voor de helft en laat dan de penis stijf worden, dat rekt de voorhuid ook wat op. En dit zo vaak mogelijk doen en blijven herhalen.  Het kan zeker wel een paar maanden duren voordat het helemaal verholpen is, maar na verloop van tijd zul je zien dat het velletje steeds weer een millimeter verder kan.

  Een huisarts kan je eventueel een zalfje voorschrijven die de huid wat losser maakt, of zal je in het ongunstigste geval doorverwijzen voor een besnijdenis. Maar ik kan me voorstellen dat je liever eerst zelf probeert op te lossen. Baat het niet dan schaadt het ook niet. Bij mij heeft het in ieder geval wel geholpen vroeger.

   

  Reageer
  #3

  Het zou verstandig zijn als je daarmee naar de huisarts gaat, Die kan kijken of het een verkleving of een vernauwing is. Met de huisarts kun je dan bespreken hoe het opgelost kan worden

  Reageer
Reageer op: Voorhuid
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief