Rode vlekje eikel

 • #1

  hallo ik heb een rode plekje op mijn eikel ik maak me zorgen door ik niet weet van wat het komt. Als ik op internet ga zoeken vind ik allemaal enge dingen, ik heb voor het laatst 6,7 weken geleden sex gehad met condoom waarna ze me later heeft afgetrokken zonder condoom (prostitiuee). Ik had 4 weken na contact een bloedtest laten doen via mijn huisarts bij de Star-mdc waarna 2 dagen me arts zei dat ik alles goed was en absoluut geen soa’s of hiv heb Alleen kreeg ik een week later een soort gelijke hele kleine soort sneetje op mijn eikel waar ik totaal geen last van had en na een weekje vanzelf was genezen en nu weer een weekje verder krijg ik weer dit. Weet iemand misschien wat het is of waar het door komt.. ik neem in het weekend tijdens het uitgaan weleens een capsule (6-apb) wat ongeveer dezelfde effect heeft als MDMA misschien dat ook dat er mee te maken heeft ik ben ten einde raad. Bij voorbaat dank.

  Reactie
  #2

  Het lijkt op een klein wondje. Even in de gaten houden of het niet groter wordt.

  Reactie
  #3

  Bedankt voor uw snelle reactie, weet u misschien hoe dit zo komt en of ik mij zorgen zou moeten maken, of het misschien toch een soa is? Ik heb me hiervoor een tijd heel erg gestrest en daardoor allerlij symptomen gehad omdat ik zo bang was voor soa’s of voornamelijk het meest bang voor hiv. En nu ik die moeilijke periode voorzichtig achter me probeer te laten door het goeie nieuws van mijn huisarts heb ik nu weer dit gekregen en ik raak weer in dezelfde dip... ik ben een jonge van 22 jaar ik doe fysiek zwaar werk en ben altijd netjes schoon en verzorgd ik zou niet kunnen weten waardoor het anders zou moeten kunnen. Bedankt.

  Reactie
  #4

  Ik denk toch gewoon een klein wondje door wrijving

  Reactie
  #5

  Goeie morgen dit is hoe het nu (volgende dag) eruit ziet ik. Ik kan niet direct zien of het erger is geworden al lijkt het ietsje roder dan gister niet direct groter misschien komt dat doordat het geneest maar ik weet het niet zeker?? Ik maak me echt grote zorge.. ik kan me niet herinneren of voorstellen dat ik het ergens tegenaan heb geschuurd of tijden het mastruberen want dat doe ik niet vaak en daarmee heb ik geen contact met de eikel. Kan het toch een soa zijn of erger nog hiv? Kan het met hiv te maken hebben? Bedankt.

  Reactie
  #6

  Met HIV heeft dat in ieder geval niets te maken. Als je er zo bezorgd over bent, ga dan naar de huisarts en laat ernaar kijken

  Reactie
Reageer op: Rode vlekje eikel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief