rode/bruine vlekjes/ stippen op penis

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  ik heb al een tijdje rode bruin achtige vlekjes op mijn penis.

  ik heb er geen last aan of pijn.

  kunnen het drukplekken zijn?

  gaan die dan weg want het ziet er niet heel fraai uit

  Reactie
  #2

  Je zult zelf even moeten kijken of het inderdaad drukplekken van je duim /vingers zijn. Kijk waar je duim zit als je masturbeert. Als dat zo is, weet je zelf wel wat je zou moeten doen... ze gaan ook vanzelf weer weg

  Reactie
  #3

  Als het oppervlakkig rode vlekjes zijn, ongeveer een paar vierkante millimeter per stuk kan het door het masturberen komen. Ze gaan niet zomaar weg, zeker niet als je regelmatig doucht en je eikel wast (gewoon blijven doen, overigens).

  Zelf ook afgelopen twee weken 'last' van gehad. Het is geen SOA, bij mij in ieder geval. Het kan zijn dat er een keer wat zeep op je penis is gekomen tijdens het wassen of wat dan ook, je zuurtegraad is verstoord. Om deze vlekjes weg te krijgen kan je natuurazijn, met mix 1:5 met water mengen. Dus 1 deel natuurazijn en 5x zoveel water. Hier je penis 30 - 45 seconden in houden, zodat alle rode vlekjes in deze substantie zitten en dan goed afspoelen met water na de tijd.

  Doe dit 2/3 dagen 2/3x per dag en dan zullen ze kleurloos/weg zijn.

  Succes!  (als je onveilige seks hebt gehad zou ik wel een soa-test doen bij de huisarts, gezien je ook syfillus of chlamydia kan hebben bijvoorbeeld.)

   

  Groeten.

  Reactie
Reageer op: rode/bruine vlekjes/ stippen op penis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief