Eikel, slijmvlies versterken

  • #1

    Zijn er manieren om het slijmvlies van de eikel dikker,sterker, ongevoeliger te maken zonder mij te laten besnijden..Mijn huid aandoening op de eikel zou “eczeem” zijn. Ik ben de hormoon en onsteking onderdrukkende medicijnen/zalven beu die de dermatologen mij voorschrijven en na maanden van nog steeds klachten probeer ik alles om het leed een beetje te kunnen verzachten en nu was mijn idee om het slijmvlies steviger, dikker te maken.

    Met de eikel ontbloot lopen wil ik nog wel eens proberen maar omdat de eikel daardoor heel erg droog wordt en daardoor het eczeem juist kan verergen wil ik dit niet te vaak doen.

    Ik heb wel eens over de thee methode gelezen, het onderdompelen van de eikel in koude zwarte thee. Zijn er mensen die hier daadwerkelijk ervaring mee hebben ? Werkt dit echt ? en hoe dit toe te passen?

    Alle tips zijn welkom. Bedankt.

    Reageer
Reageer op: Eikel, slijmvlies versterken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief