Pijn in balzak

 • #1

  Hallo iedereen, ik ben Daan. Ik ben 19 jaar oud en ik heb al de hele dag dat er iets gevoeligs is in mijn balzak. Door het voelen heb ik ontdekt dat ik precies 2 verdikte geleiders heb aan mijn ballen. Aan elke bal 1. Ik weet niet goed hoe ik het moet beschrijven maar lijken wel 2 buisjes van diameter 4mm die van mijn teelballen naar mijn buik gaan. Is dit normaal? Heb ik precies nooit eerder gemerkt. En de gevoeligheid komt precies van het buisje aan mijn linkerbal. Nu las ik op internet dat dokters onderzoek doen en met een lampje en wat niet licht doorlatend is niet goed is. En nu heb ik eens geprobeerd met een zwaar ledlampje en en komt duidelijk geen licht door deze buisjes. Dus nu ben ik echt aan het stressen. Het ljjkt ook dat het buisje aan de linkerkant ook wat dikker is als dat van de rechterkant. Moet ik me zorgen maken dat deze buisjes abnormaal zijn? Of komen deze buisjes er doordat ik ouder ben geworden? Alvast hartelijk dank!

  Reactie
  #2

  Tandor kun je me helpen?

   

  Alvast bedankt!

  Mvg Daan

  Reactie
  #3

  Door met een ledlampje door je huid te schijnen, kun je geen enkele vaststelling over iets doen. Ga met de klachten naar de huisarts

  Reactie
  #4

  Oké bedankt Tandor! Maar ik durf niet goed naar de dokter. Maar de gevoeligheid is nu zo goed als weg maar de buisjes/kanalen zijn wel nog te voelen. Is dit normaal? Of is het de bedoeling dat je alleen maar je 2 teelballen voelt in je balzak en voor de rest niets?

   

  Met vriendelijke groeten

  Daan

  Reactie
  #5

  Er zit van alles in de balzak dat je kunt voelen

  Reactie
Reageer op: Pijn in balzak
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief